Premis Església Plural 2017

Oberta una nova edició dels Premis Església Plural que volen reconèixer projectes i candidatures d'aquelles persones rellevants per la seva trajectòria de treball i compromís en favor de qualsevol causa pastoral, social, humanitària, intel·lectual i/o de testimoniatge a favor dels Drets Humans, especialment els de les minories i dels més febles.

Convocant: Xarxa Església Plural

Data de publicació: 15/05/2017

Termini: 15/05/2017 - 20/06/2017

Contingut:

Categories:

  1. Premi Mn.Vidal i Aunós a una trajectòria personal o col·lectiva. Vol afavorir el reconeixement a una trajectòria personal o col·lectiva, duta a terme en l’àmbit eclesial i dins l’entorn cultural català, dedicada, al llarg dels anys, a una tasca constant en l’àmbit pastoral, social, humanitari, intel·lectual, i/o de testimoniatge, al servei del bé comú i dels Drets Humans, especialment d’aquells col·lectius més desfavorits, minoritaris, discriminats i/o febles de la nostra societat, mogut pel compromís religiós o ètic, humanista o ideològic. Dotació: guardó simbòlic de ceràmica, creació de l’Escola Groc.

  2. Premi a un Projecte d'Acció Social. Destinat a destacar aquells projectes impulsats en benefici de persones que viuen en situacions de risc o d'exclusió social i oferir-los oportunitats per atendre les necessitats materials, socials, psíquiques o de qualsevol altra classe, amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida, autonomia i dignitat personal. Dotació: 1 .000 € en metàl·lic i guardó simbòlic de ceràmica.

 

Bases del Premi

Àmbit:
  • Drets humans i solidaritat

Tipus: Premi

Públic/Privat: Privat

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases