Premis Lacetània 2012

Convocant: Òmnium Bages, el Centre d'Estudis del Bages, el Centre Excursionista de la Comarca de Bages, la Fundació Orfeó Manresà, Regió7 i Sibelius

Data de publicació: 13/07/2012

Termini: 04/07/2012 - 31/10/2012

Contingut:

Termini de presentació: 31 d'Octubre de 2012.

Premis:

- Premi Antoni Esteve per a estudis en el camp de les ciències naturals, de la salut, socials o filologia, o també sobre patrimoni artístic, documental o tecnològic, emmarcats en la Catalunya central. Dotat amb 1.000 euros (impostos inclosos).

- Premi Fundació Orfeó Manresà a una composició musical per a cor, per ser cantada en català. Dotat amb 600 euros (impostos inclosos).

- Premi Joaquim Sarret i Arbós sobre algun aspecte relacionat amb la història medieval a la comarca de Bages. Dotat amb 1.000 euros (impostos exclosos).

- Premi Òmnium Bages de Planificació Lingüística per a projectes que promoguin i potenciïn l’ús del català, tant en diferents sectors o col·lectius de la societat com en tota la població. Dotat amb 1.000 euros (impostos exclosos).

- Premi Regió7 de Comunicació per a iniciatives informatives en qualsevol mitjà de comunicació social: premsa escrita, ràdio, televisió, vídeo, CD Rom o Internet, sobre temes de les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà, el Solsonès, la Cerdanya, l'Alt Urgell i el Baix Llobregat Nord. Dotat amb 500 euros (impostos inclosos).

- Premi Sibelius a Cantautors per a una composició musical inèdita, amb lletra íntegrament en català. Dotat amb 150 euros i l’enregistrament del tema en estudi.

- Premi Treball de Recerca per a Joves a treballs de recerca sobre qualsevol aspecte de la Catalunya central, realitzats per estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius, tant en l'àmbit de ciències socials i humanitats com en el cientificotecnològic. Dotat amb 400 euros per a l’autor i 200 euros per al professor tutor (impostos inclosos).

Àmbit:
  • Cultura i esports
  • Comunicació
  • Educació i formació
  • Infància i joventut
  • Ciència i tecnologia
  • Investigació i recerca

Tipus: Premi

Públic/Privat: Privat

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases