Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions en l'àmbit de la cultura popular i el patrimoni etnològic 2018

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural obre la segona convocatòria per a la concessió de subvencions en l'àmbit de la cultura popular i el patrimoni etnològic per a activitats culturals relacionades amb la cultura popular i tradicional i amb l'associacionisme.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 16 Abril, 2018
Termini convocatòria: 
17/04/2018 fins 02/05/2018
Àmbit: 
Cultura i esports
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Finalitat

Contribuir al finançament de manifestacions culturals relacionades amb la cultura popular i tradicional catalana i l’associacionisme cultural organitzades per corporacions locals i per entitats privades sense ànim de lucre.

Activitats subvencionables

  1. Les activitats que fomentin o difonguin la cultura popular i tradicional catalana i l'associacionisme cultural o el patrimoni etnològic.
  2. Les representacions no professionals de teatre popular català.
  3. La restauració d'elements d'imatgeria festiva (gegants, nans i bestiari), així com la restauració i la confecció de la seva indumentària.
  4. Commemoracions d'aniversaris de personalitats, fets o entitats adreçades a la conservació i la difusió de la memòria cultural col·lectiva.
  5. Congressos i jornades de caràcter nacional o internacional fets a Catalunya.

Persones beneficiàries

  • Poden optar a aquestes subvencions les corporacions locals o els ens que en depenen, les fundacions i les associacions, amb domicili social a Catalunya, que hagin fet o tinguin previst fer alguna de les activitats culturals que preveuen aquestes bases.
  • No poden optar a aquesta línia de subvencions les federacions d'entitats.