Subvencions en l'àmbit de la cultura popular i el patrimoni etnològic 2018

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural obre la segona convocatòria per a la concessió de subvencions en l'àmbit de la cultura popular i el patrimoni etnològic per a activitats culturals relacionades amb la cultura popular i tradicional i amb l'associacionisme.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural

Data de publicació: 16/04/2018

Termini: 17/04/2018 - 02/05/2018

Contingut:

Finalitat

Contribuir al finançament de manifestacions culturals relacionades amb la cultura popular i tradicional catalana i l’associacionisme cultural organitzades per corporacions locals i per entitats privades sense ànim de lucre.

 

Activitats subvencionables

  1. Les activitats que fomentin o difonguin la cultura popular i tradicional catalana i l'associacionisme cultural o el patrimoni etnològic.
  2. Les representacions no professionals de teatre popular català.
  3. La restauració d'elements d'imatgeria festiva (gegants, nans i bestiari), així com la restauració i la confecció de la seva indumentària.
  4. Commemoracions d'aniversaris de personalitats, fets o entitats adreçades a la conservació i la difusió de la memòria cultural col·lectiva.
  5. Congressos i jornades de caràcter nacional o internacional fets a Catalunya.

 

Persones beneficiàries

  • Poden optar a aquestes subvencions les corporacions locals o els ens que en depenen, les fundacions i les associacions, amb domicili social a Catalunya, que hagin fet o tinguin previst fer alguna de les activitats culturals que preveuen aquestes bases.
  • No poden optar a aquesta línia de subvencions les federacions d'entitats.

Àmbit:
  • Cultura i esports

Tipus: Subvenció

Públic/Privat: Públic

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases