Subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització d’intervencions terapèutiques destinades a millorar la qualitat de vida a la demarcació de Girona

L'Organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona (DIPSALUT) convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització d’intervencions terapèutiques destinades a millorar la qualitat de vida a la demarcació de Girona, corresponent al període d’1 d’octubre de 2015 al 30 de setembre de 2016.

Convocant: Organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona (DIPSALUT) 

Data de publicació: 17/02/2016

Termini: 18/02/2016 - 10/03/2016

Contingut:

Actuacions subvencionables

  • Intervencions terapèutiques destinades a millorar la qualitat de vida de col·lectius afectats per malalties que generin dependència, que necessiten suport domiciliari i / o cures a llarg termini.
  • Intervencions terapèutiques destinades a millorar la qualitat de vida de col·lectius en situació de vulnerabilitat social i situacions de risc derivades de processos d’envelliment amb malalties associades.
  • Intervencions destinades a prestar ajuda als familiars i / o cuidadors dels col·lectius afectats esmentats en els dos punts anteriors. 

Àmbit:
  • Sanitat

Tipus: Subvenció

Públic/Privat: Públic

Àmbit geogràfic: Local

Bases