Subvencions per la promoció de l'esport escolar en horari no lectiu a Sabadell

L'Ajuntament de Sabadell ha obert la convocatòria de subvencions destinades a la promoció de l'esport escolar en horari no lectiu.

Convocant: Ajuntament de Sabadell

Data de publicació: 06/09/2012

Termini: 03/10/2012 - 31/10/2012

Contingut:

Beneficiaris: clubs esportius, entitats i associacions esportives, federacions esportives, col·legis arbitrals,  fundacions esportives, entitats sense ànim de lucre i cíviques que promouen la pràctica de l'esport, centres d'ensenyament, associacions de mares i pares d'alumnes i les associacions esportives escolars.
**Totes elles han de tenir una seu a Sabadell.

Activitats:
1) aquelles activitats d’iniciació esportiva i/o els jocs escolars promoguts per l’Ajuntament de Sabadell i,
2) aquelles que promoguin la pràctica fisicoesportiva regular a qualsevol edat i que no siguin el resultat d’una programació estable de llarga durada en els àmbits de l’esport de competició, educatiu i de lleure, d’acord amb els següents subprogrames:
- Organització de sessions que tenen per objectiu l’ensenyament d’activitats físiques bàsiques i/o formació d’agents esportius.
- Organització de torneigs, curses, trobades o campionats esportius oficials o amistosos, campus esportius i actes commemoratius.
- Participació en competicions esportives oficials o amistoses, concentracions o trobades dins o fora de la ciutat de Sabadell i aquelles que formin part d’alguna de les fases de semifinals i finals de la lliga competitiva.

Partida pressupostària: 64.880 euros.

Més informació i documentació: al web de l'Ajuntament.

Àmbit:
  • Cultura i esports
  • Educació i formació

Tipus: Subvenció

Públic/Privat: Públic

Àmbit geogràfic: Local

Bases