Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a la realització de programes supracomunitaris sobre addiccions 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social convoca subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre i d'àmbit estatal, amb càrrec al Fondo de bienes decomisados por tráfico ilícito de drogas y otros delitos relacionados, per a la realització de programes supracomunitaris sobre addiccions.

Convocant: 
Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Data de publicació de la convocatòria: 
Dissabte, 14 Setembre, 2019
Termini convocatòria: 
16/09/2019 fins 02/10/2019
Àmbit: 
Sanitat
Atenció social
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Convocatòria d'ajuts econòmics a entitats privades sense ànim de lucre, d'àmbit estatal, per al desenvolupament de programes en el camp de les addiccions que afectin a l'àmbit territorial de dues o més Comunitats Autònomes.

Els programes no podran consistir en intervencions en l'àmbit individual o d'atenció directa a usuaris, i a més tenir uns objectius i activitats que precisin d'una planificació, gestió i avaluació centralitzada i trascendeixin la compartimentació en àmbits territorials autonòmics per a ser eficaços. No es consideraran susceptibles de ser subvencionats aquells programes que consisteixin en activitats l'eficàcia dels quals es circumscrigui a l'àmbit d'una única Comunitat Autònoma, encara que es realitzi en vàries d'elles.