Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a projectes educatius d’entitats sense finalitat de lucre a realitzar a la demarcació de Barcelona, anys 2019 i 2020

La Diputació de Barcelona convoca subvencions adreçades a contribuir al finançament d’activitats i projectes que s’emmarquin en els principis del model educació 360.

Convocant: 
Diputació de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 25 Novembre, 2019
Termini convocatòria: 
07/01/2020 fins 30/01/2020
Àmbit: 
Educació i formació
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Linies d'acció

  1. Projectes que proposin noves oportunitats educatives o bé que millorin la qualitat de les ja existents: introduint nous sistemes d’avaluació, gestió o reconeixement de les activitats, desenvolupant programes que millorin les competències dels/de les participants, incidint en la capacitació del monitoratge o proposant noves figures orientades a facilitar la coordinació de les activitats en entorns lectius i no lectius.
  2. Projectes que fomentin l'equitat en les activitats organitzades: millorant l’accés a la informació a les famílies, facilitant accessibilitat econòmica pels col·lectius amb risc d'exclusió social, incloent la perspectiva de gènere a l’activitat, o realitzant adaptacions metodològiques per garantir la participació de persones amb necessitats educatives especials.
  3. Projectes que fomentin la relació i interdependència entre agents de la comunitat educativa: desenvolupant experiències que reforcin i relacionin aprenentatges en temps lectiu i no lectiu, que connectin espais escolars i comunitaris, i/o que connectin l’escola amb entitats, institucions o equipaments de l’entorn.