Tots els Finançaments Subvencions

Convocatòria Juntos Sumamos 2014 de Ferrovial

news-iconFinançament > Subvenció

Convocatòria Juntos Sumamos 2014 de Ferrovial

Ferrovial engega una nova edició de la convocatòria 'Juntos Sumamos', oberta a projectes que s’emmarquin en els següents àmbits: Cooperació Internacional per al Desenvolupament, Acció Social a l’Estat espanyol i conservació del capital natural i la biodiversitat.

Fires_cuantofalta_Flickr

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions per a l'assistència i la participació en fires, festivals i mercats internacionals

L'Institut Català de les Empreses Culturals obre convocatòria de subvencions per a l'assistència i la participació en fires, festivals i mercats internacionals, així com en trobades de xarxes internacionals en l'àmbit de les arts en viu (arts escèniques i música), del sector editorial, del videojoc i multimèdia i galeries d’art.

Escut de Llers

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions al foment d'activitats en l'àmbit de les festes, cultura, esport, joventut i gent gran a Llers

L'Ajuntament de Llers dóna suport a les associacions del municipi que realitzin activitats en matèria de festes, joventut, esports, cultura i gent gran.

Logotip Institut Ramon Llull

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions per activitats de promoció i difusió exterior de la literatura catalana i de pensament 2014

L'Institut Ramon Llull obre convocatòria de subvencions amb l'objectiu de finançar la realització de les activitats de promoció i difusió exterior de la literatura catalana i de pensament.

Capçalera de www.vilamajor.cat

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions a les entitats de Sant Pere de Vilamajor

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor obre convocatòria de subvencions per a projectes i/o activitats d’interès públic o social, que tinguin per finalitat el foment d’activitats d’utilitat pública i d’interès social.

Viladecavalls

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions de l'Ajuntament de Viladecavalls per a les entitats del municipi

L'Ajuntament de Viladecavalls obre convocatòria de subvencions destinades a les entitats sense ànim de lucre que realitzin activitats al municipi.

Logotip DKV Seguros

news-iconFinançament > Subvenció

X Convocatòria d'ajuts a projectes socials i mediambientals

DKV Seguros convoca una nova edició d'ajuts, per tal de recolzar projectes socials que millorin la qualitat de vida dels més desafavorits, així com aquelles iniciatives que difonguin campanyes de comunicació per a sensibilitzar a la població sobre la influència dels factors mediambientals sobre la salut.

Capçalera de seuelectronica.arenysdemar.cat

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions per l'activitat de Cooperació Internacional i Solidaritat d'Arenys de Mar

L’Ajuntament d'Arenys de Mar obre convocatòria de subvencions, mitjançant la Regidoria de Cooperació Internacional i Solidaritat, destinades a finançar programes/projectes o activitats que tinguin com a objectiu donar suport a l'activitat de cooperació i solidaritat local.

Consell Comarcal de la Terra Alta

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions per a l’organització d’activitats socioculturals d’interès general a la Terra Alta

El Consell Comarcal de la Terra Alta obre convocatòria d'ajuts als ajuntaments, a les associacions i entitats sense ànim de lucre, centres educatius i als ciutadans en general de la comarca, per a la realització d’activitats de tipus cultural d’interès general, i d’altres relacionades amb l’ensenyament.

Catifa vermella_Lanpernas 2.0_Flickr

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions de l'Institut Ramon Llull per a presentacions fora del domini lingüístic de llargmetratges, curtmetratges i documentals produïts a Catalunya

L'Institut Ramon Llull obre convocatòria de subvencions per portar a terme presentacions de llargmetratges, curtmetratges i documentals produïts a Catalunya, en el marc de festivals i/o mostres, cerimònies de lliurament de premis i estrenes fora del domini lingüístic del català.

Drets infants. Font: http://europedirect.udg.edu

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions a projectes de sensibilització de la infància respecte els seus drets en els processos judicials

La Comissió Europea obre convocatòria de subvencions amb l'objectiu de finançar projectes a nivell de la Unió Europea, que eleven la consciència dels infants sobre els seus drets en el context dels drets civils, penals i procediments judicials administratius.

news-iconFinançament > Subvenció

Oberta la convocatòria d'ajuts del programa Expansiona't

L'Agència per a la Competitivitat de l'empresa posa en marxa les subvencions amb l'objectiu de donar suport a les empreses catalanes per tal que esdevinguin exportadores regulars i innovin de forma sistemàtica.

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions de l'Ajuntament de Vallirana per al foment de l'ocupació i de l'activitat econòmica

L'Ajuntament de Vallirana obre convocatòria de subvencions destinades a entitats sense ànim de lucre locals i empreses i autònoms en general que contractin per 6 o 12 mesos a persones desocupades de Vallirana. 

news-iconFinançament > Subvenció

Ajuts per a la millora de la competitivitat de cooperatives i de les societats laborals catalanes i les seves federacions

El Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya convoca subvencions per contribuir al creixement i millorar la competitivitat del sector cooperatiu a Catalunya.