Tots els Finançaments Subvencions

ClubGuttmann. Font: commons.wikimedia.org

news-iconFinançament > Subvenció

Ajuts a les Federacions Esportives de l'Estat espanyol de Discapacitats, per a instal·lacions i equipaments esportius

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esports convoca ajuts per tal de subvencionar a les Federacions Esportives de persones amb discapacitat de l'Estat espanyol, les despeses en inversions per a l'actualització i adequació de sistemes informàtics, i en inversions per obres i equipaments esportius.

Estudi_Miguel Grandío_Flickr

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions a accions de formació d'oferta adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades que promou el Servei d'Ocupació de Catalunya

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Empresa i Ocupació, convoca subvencions públiques destinades a la realització d’accions formatives, vinculades al Fitxer d’especialitats formatives del Servei d’Ocupació de Catalunya, en àrees professionals prioritàries, adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades.

Vinyes del Penedès. Font: vinyesdelpenedes.blogspot.com

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions a les entitats privades i persones físiques que programin i executin activitats puntuals relacionades amb les activitats físiques i l'esport a Vilafranca del Penedès

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès obre convocatòria de subvencions a les entitats privades i persones físiques que programin i executin activitats puntuals relacionades amb les activitats físiques i l'esport sense ànim de lucre al municipi.

Capçalera de seuelectronica.arenysdemar.cat

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions per l'activitat de Cooperació Internacional i Solidaritat d'Arenys de Mar

L’Ajuntament d'Arenys de Mar obre convocatòria de subvencions, mitjançant la Regidoria de Cooperació Internacional i Solidaritat, destinades a finançar programes/projectes o activitats que tinguin com a objectiu donar suport a l'activitat de cooperació i solidaritat local.

Consell Comarcal de la Terra Alta

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions per a l’organització d’activitats socioculturals d’interès general a la Terra Alta

El Consell Comarcal de la Terra Alta obre convocatòria d'ajuts als ajuntaments, a les associacions i entitats sense ànim de lucre, centres educatius i als ciutadans en general de la comarca, per a la realització d’activitats de tipus cultural d’interès general, i d’altres relacionades amb l’ensenyament.

Catifa vermella_Lanpernas 2.0_Flickr

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions de l'Institut Ramon Llull per a presentacions fora del domini lingüístic de llargmetratges, curtmetratges i documentals produïts a Catalunya

L'Institut Ramon Llull obre convocatòria de subvencions per portar a terme presentacions de llargmetratges, curtmetratges i documentals produïts a Catalunya, en el marc de festivals i/o mostres, cerimònies de lliurament de premis i estrenes fora del domini lingüístic del català.

Drets infants. Font: http://europedirect.udg.edu

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions a projectes de sensibilització de la infància respecte els seus drets en els processos judicials

La Comissió Europea obre convocatòria de subvencions amb l'objectiu de finançar projectes a nivell de la Unió Europea, que eleven la consciència dels infants sobre els seus drets en el context dels drets civils, penals i procediments judicials administratius.

news-iconFinançament > Subvenció

Oberta la convocatòria d'ajuts del programa Expansiona't

L'Agència per a la Competitivitat de l'empresa posa en marxa les subvencions amb l'objectiu de donar suport a les empreses catalanes per tal que esdevinguin exportadores regulars i innovin de forma sistemàtica.

Escut d'Esplugues de Llobregat

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions a activitats i serveis a Esplugues de Llobregat 2015

L'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat obre convocatòria de subvencions a entitats i persones per al desenvolupament d’activitats ciutadanes.

news-iconFinançament > Subvenció

Ajuts per a la millora de la competitivitat de cooperatives i de les societats laborals catalanes i les seves federacions

El Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya convoca subvencions per contribuir al creixement i millorar la competitivitat del sector cooperatiu a Catalunya.  

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions de l'Ajuntament de Vallirana per al foment de l'ocupació i de l'activitat econòmica

L'Ajuntament de Vallirana obre convocatòria de subvencions destinades a entitats sense ànim de lucre locals i empreses i autònoms en general que contractin per 6 o 12 mesos a persones desocupades de Vallirana.