3 formacions sobre la realització i la gestió de projectes

F Pere Tarrés

3 formacions sobre la realització i la gestió de projectes

F Pere Tarrés

Resum: 

Durant el mes de novembre tenen lloc tres cursos organitzats pel Centre d'Estudis de l'Esplai sobre com realitzar un projecte d'aprenentatge i servei i com dissenyar i gestionar un projecte.

Els tres cursos, reconeguts pel Pla de Formació del Voluntariat Català, estan adreçats a dirigents, responsables o coordinadors/es d’associacions i/o entitats socials i educatives que dinamitzin espais, activitats i grups de joves i a persones encarregades de la gestió diària de l’entitat, així com responsables dirigents que necessiten un coneixement sobre el disseny dels projectes i la seva gestió en totes les seves fases.

Com fer un projecte d'aprenentatge i servei (en línia i presencial)

  • La proposta educativa d’Aprenentatge Servei (ApS): Presentació conceptual de l’aprenentatge servei com a metodologia educativa. Presentació i breu anàlisi de diverses experiències modèliques i consolidades d’aprenentatge servei. L’ApS al món i a Catalunya. Els elements bàsics de l’ApS.
  • De les necessitats de l’entorn a l’elaboració d’un projecte d’ApS: Debat entre els participants, partint de les necessitats dels barris i de les possibilitats de les entitats de’esplai. Elaboració de projectes aplicables d’ApS.
  • La millora dels projectes d’ApS: Indicadors de qualitat dels projectes d’ApS. Avaluació i seguiment dels projectes d’ApS.

En línia:

Dates: Del 9 de novembre al 9 de desembre
Data límit d'inscripció: 05/11/2015
Preu de la matrícula: 15 €
Informació i inscripcions: 93.551.15.33 - cee@fundesplai.org.

Presencial:

Dates: 13, 20 i 27 de novembre
Data límit d'inscripció: 07/11/2015
Preu de la matrícula: 15 €
Adreça: C.E.Bellvitge. Rambla de la Marina, 161-17
Municipi: L'Hospitalet del Llobregat
Informació i inscripcions: 93.551.15.33 - cee@fundesplai.org.

Com fer un projecte? Disseny i gestió de projectes (en línia)

  • Definició del projecte. Concepte. Tipus.
  • Característiques dels projectes.
  • Fases del projecte. Fase filosòfica: Opcions Ideològiques; la missió. Fase analítica o diagnòstica: diagnosi interna, diagnosi externa, tècniques de diagnosi. Fase de planificació: Els objectius, la definició del pla d’acció, sistemes de Control. Fase executiva: organització, l’organigrama, models bàsics d’estructures Organitzatives. Fase d’avaluació.

Més informació

Dies i horaris curs: 9 al 29 de novembre de 2015
Data límit d'inscripció: 07/11/2015
Preu de la matrícula: 25 €
Informació i inscripcions: 93.551.15.33 - cee@fundesplai.org

Afegeix un comentari nou