NOVACT busca formadores en models econòmics alternatius i bona governança a Tunis

NOVACT - Institut Internacional per a l'Acció Noviolenta
Autor/a: 
NOVACT
 Font: CC
Font: CC

NOVACT busca formadores en models econòmics alternatius i bona governança a Tunis

Autor/a: 
NOVACT
NOVACT - Institut Internacional per a l'Acció Noviolenta

Resum: 

El projecte pretén reforçar la participació ciutadana en la presa de decisions sobre polítiques públiques.

NOVACT cerca formadores interessades en impartir una formació en models econòmics alternatius i bona governança dels mitjans de comunicació a Tunísia. Es busca periodistes en actiu responsables de la implementació de projectes innovadors en matèria de comunicació per la transformació social que puguin impartir aquesta formació de tres dies dirigida a professionals de la comunicació tunisians/es.Aquesta formació es du a terme gràcies al projecte 'Barr-al-aman', finançat per la UE, que pretén reforçar la participació ciutadana en la presa de decisions sobre polítiques públiques reforçant la contribució dels mitjans de comunicació en la consolidació d’una esfera pública tunisiana ben informada, inclusiva i pluralista.

Responsables del projecte consideren que la base de la perennització de l’Estat de Dret i la democràcia és una ciutadania activa, conscient dels seus drets i ben informada sobre el funcionament de les estructures d'Estat per tal de poder-se implicar en els processos de presa de decisions. A més, els mitjans de comunicació que tenen un contacte amb la realitat de les diferents regions del país, amb professionals ben formats i compromesos, i que disposen de models econòmics innovadors que garanteixen la seva independència, són una peça clau per a la promoció dels valors essencials de la democràcia. Així, com millor s’informi a la ciutadania de Tunísia, aquests ciutadans podran defensar de manera més efectiva i activa l’Estat de Dret i garantir l’èxit de la transició democràtica.

Les persones interessades a realitzar aquesta formació, poden enviar nota metodològica i CV abans del 20 de febrer del 2018 a laia@novact.org

Termes de referència en català

Afegeix un comentari nou