Curs d'iniciació al voluntariat

Curs d'iniciació al voluntariat

Resum: 

Vols fer-te voluntari o voluntària i t'agradaria saber-ne més sobre aquest món? Troba les respostes al curs d'Iniciació al Voluntariat que la Federació Catalana del Voluntariat Social organitza a Barcelona el 30 i 31 de gener.

El curs, reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya, està adreçat a persones a partir de 16 anys que tinguin interès per apropar-se a l'acció voluntària o a iniciar un procés de formació en aquest àmbit.

Els assistents rebran formació sobre:

  • El voluntariat: Definicions, Característiques i valors de l'acció voluntària, Àmbits de l'acció voluntària, Entorn i context històric
  • La persona voluntària: Què ens motiva a fer voluntariat? El perfil de la persona voluntària, La participació: element fonamental de l'acció voluntària, Drets i deures de la persona voluntària.
  • L'organització del voluntariat: Coneixement de l'entitat i del seu ideari i/o projecte d'acció, Compromís amb l'entitat, Articulació entre la persona remunerada i la persona voluntària, El procés de particiapció en l'entitat, El treball en equip.

Més informació

Afegeix un comentari nou