Curs 'Eines pràctiques per a la planificació i gestió de projectes europeus'

Tags

Fitxers relacionats

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, amb el suport de la Secretaria d'Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya, l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Comissió Europea, enceta la desena edició del Programa Formatiu Gestió de Projectes Europeus.

L'objectiu d'aquest programa és capacitar professionals que participin o desitgin participar en la planificació, el disseny i la gestió de projectes finançats per la Unió Europea, ja sigui a través d'institucions públiques o privades.

Aquest curs té dues parts diferenciades:

I. Instruments financers i polítiques de la Unió Europea

II. Metodologies per a la preparació i la gestió de projectes europeus

Com és habitual, l'equip docent d'aquest curs està format per professionals experts en la gestió de projectes i en la Unió Europea.

El curs s'impartirà de l'1 de juny al 6 de juliol de 2012, divendres de 16.30 a 20.30h i dissabtes de 9.30 a 13.30 hores. El termini per a inscriure's finalitza el dia 25 de maig.

El Col·legi facilitarà la gestió a aquelles persones que estiguin interessades en sol·licitar finançament per algun dels seus cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social, en concepte de formació professional dels treballadors i treballadores. Per a rebre més informació al respecte podeu adreçar-vos al correu electrònic formacio@colpis.cat

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Afegeix un comentari nou