Curs sobre associacionisme juvenil i perspectiva de gènere

  • Curs sobre perspectiva de gènere i associacionisme juvenil

    Curs sobre perspectiva de gènere i associacionisme juvenil

Fitxers relacionats

Per tal que les entitats de joves esdevinguin una eina per avançar cap a la igualtat efectiva de dones i homes, el Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) i l'Institut Català de les Dones (ICD) organitzen a Lleida un curs sobre perspectiva de gènere i associacionisme juvenil.

Aquesta formació pretén aprofundir en la realitat juvenil i associativa des d'una perspectiva de gènere, per tal de construir pautes de relació que permetin viure sense jerarquies de gènere. S'adreça a membres d'entitats juvenils o serveis per a la joventut, així com a tècnics i tècniques de les entitats juvenils i les persones interessades en aprofundir en matèria  de gènere.

Es desenvoluparà durant el mes d'octubre i cal realitzar la inscripció com a molt tard diumenge 30 de setembre. S’aconsella que hi assisteixin almenys dues persones per entitat, per tal de facilitar l’aplicació dels continguts a la pròpia  associació.

Amb un total de 9 hores formatives, aquest curs oferirà una introducció a les desigualtats i discriminacions de gènere i ajudarà les entitats a identificar quina situació viu cada tipologia d’entitat per poder produir el canvi social. A més, s'hi treballarà la incorporació de la  perspectiva de gènere i dels coneixements adquirits a les pròpies entitats i s'hi donaran a conèixer instruments i recursos que puguin facilitar el treball de les entitats a favor de la igualtat efectiva entre dones i homes.

La formació s'organitza en tres sessions que tindran lloc els dimecres 10, 17 i 24 d'octubre, en horari de tarda (de 17.00 a 20.00 hores), a l'Alberg Sant Anastasi (Rambla d'Aragó, 11, Lleida). L'Associació Candela serà l'encarregada d'impartir totes tres sessions.

Per a més informaicó, consulta aquest document.

Afegeix un comentari nou