En marxa la Trobada del Triangle Jove 2018

F Pere Tarrés
 Font: CNJ de Catalunya
El lema que acompanyarà l’esdeveniment d’aquest 2018 és ‘Davant l’adulcentrisme, apoderem-nos!’

En marxa la Trobada del Triangle Jove 2018

F Pere Tarrés

Resum: 

El tema triat per a aquesta vintena edició és l’apoderament dels i les joves davant de les diferents formes de poder adult.

La XX Trobada del Triangle Jove d’aquest any ha donat el tret de sortida amb l’inici de les inscripcions. L’esdeveniment, organitzat per la Fundació Triangle Jove, tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 d’octubre a Figueres. Es tracta d’un espai anual de trobada destinada a les persones representants de les diferents entitats juvenils i consells locals de joventut que formen part del Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consell Valencià de la Joventut (CVJ).

El tema triat per a aquesta vintena edició és l’apoderament dels i les joves davant de les diferents formes de poder adult. Així, a través de ponències i grups de treball es farà una anàlisi d’allò que significa realment el poder adult, com es manifesta i de quina manera s’hi pot fer front a través de la joventut. El lema que acompanyarà l’esdeveniment d’aquest 2018 és ‘Davant l’adulcentrisme, apoderem-nos!’ i s’aprofundirà en la temàtica per tal d’arribar a unes conclusions consensuades per part de totes les persones participants.

La Trobada Triangle Jove està concebuda com un espai de formació, debat i coneixement mutu i té, com a objectiu final, millorar la qualitat de l’associacionisme i potenciar la participació social dels i les joves. Al mateix temps, ofereix a les entitats membres dels Consells de la Joventut organitzadors la possibilitat de trobar espais d’encontre i intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions comunes. Tot plegat, per crear un espai per conèixer noves persones i diverses entitats, participar d’experiències, compartir reflexions i fer xarxa associativa.

Per qualsevol dubte o qüestió, les persones interessades en formar-ne part es poden posar en contacte amb l’organització per correu electrònic a fundacio@trianglejove.org, consell@cnjc.cat o info@conselljoventut.org.

Afegeix un comentari nou