Forma’t en l’àmbit d’atenció i serveis a les persones!

Suport Associatiu
El Centre de Formació de Fundesplai organitza un certificat de Professionalitat sobre Dinamització Comunitària.
El Centre de Formació de Fundesplai organitza un certificat de Professionalitat sobre Dinamització Comunitària.
El curs de Mediació Comunitària se centra la prevenció i gestió de conflictes.
El curs de Mediació Comunitària se centra la prevenció i gestió de conflictes.

Forma’t en l’àmbit d’atenció i serveis a les persones!

Suport Associatiu

Resum: 

Dinamització comunitària, Atenció a l'alumnat amb necessitats especials i Mediació comunitària són alguns dels diversos Certificats de Professionalitat que Fundesplai ofereix a persones en situació d’atur.

Al llarg del mes de març, el Centre de Formació de Fundesplai posa en marxa diversos Certificats de Professionalitat (C.P) subvencionats que permeten especialitzar-se en l’àmbit d’intervenció i atenció a la comunitat i a les persones i, alhora, donar resposta a la creixent demanda laboral en aquest sector.
El cursos combinen continguts teòrics amb pràctiques a empreses o entitats durant les quals s’apliquen els coneixements assolits.

Aquestes formacions s’adrecen a persones majors de 16 anys en situació d’atur. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web del Centre de Formació, escriure a formacio@fundesplai.org o trucar al telèfon 93 551 15 33.


Alguns dels cursos previstos són:

 • C.P de Dinamització Comunitària
  Aquest curs ofereix tècniques i eines per organitzar, dinamitzar i avaluar accions d’intervenció social adreçades al desenvolupament de la participació ciutadana i a l’articulació de processos comunitaris.
  Els dinamitzadors/es comunitaris poden desenvolupar la seva tasca en casals de joves i punts d’informació juvenil, centres o residències per a la gent gran, casals infantils, centres cívics, així com en entitats i empreses que ofereixen serveis comunitaris.

 • C.P Atenció a l’Alumnat amb Necessitats Educatives especials
  Mitjançant aquesta formació, es capacita per acompanyar aquest tipus d’alumnat tant en els seus desplaçaments com en els programes d’aprenentatge, activitats d’esbarjo i menjador escolar en el centre educatiu.

 • C.P de Mediació Comunitària
  Aquest certificat aprofundeix en estratègies per prevenir i gestionar conflictes entre persones en l’àmbit comunitari i aplicar procediments de mediació i accions d’impuls de la igualtat d'oportunitats entre dones i homes.


A banda d’aquests cursos, el Centre de Formació de Fundesplai ofereix altres Certificats de professionalitat que comprenen àmbits tan diversos com Serveis administratius i generals; Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de components informàtics i Docència de Formació per a l’Ocupació.
Les diferents propostes poden consultar-se en aquest enllaç.