Formació-Acció: “La perspectiva de gènere a les entitats”

  • Cartell informatiu de la formació - Foto: CJB

    Cartell informatiu de la formació - Foto: CJB

  • Fundació Candela dinamitzarà les sessions - Foto: Fundació Candela

    Fundació Candela dinamitzarà les sessions - Foto: Fundació Candela

  • un equip impulsor es comprometrà a liderar el projecte a la seva entitat - Foto: Pixabay

    un equip impulsor es comprometrà a liderar el projecte a la seva entitat - Foto: Pixabay

Les sessions dotaran a les entitats per al canvi intern en les dinàmiques de gènere.

El Consell de la Joventut de Barcelona organitza, juntament amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI, una formació sobre perspectiva de gènere a les entitats juvenils. Dinamitzada per l’Associació Candela, aquesta formació-acció té per objectiu promoure entre les entitats juvenils una visió estratègica en perspectiva de gènere i donar eines per realitzar un acció o campanya enfocada al canvi intern en les dinàmiques de gènere.

La formació, que es desenvoluparà al llarg dels propers mesos, tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana i constarà de vàries fases. Una primera formada per quatre sessions de formació conjunta els dies 14, 21 i 28 de març i 4 d’abril de 18h a 21h. Una segona de disseny i realització d’una acció enfocada al canvi amb perspectiva de gènere dins l’entitat, que es farà entre abril i maig. Finalment, la darrera fase consistirà en una valoració conjunta el 23 de maig, de 19h a 21h.

La inscripció és gratuïta i cada entitat haurà de dedicar un equip impulsor, de com a mínim dues persones, que es comprometi a liderar el projecte a la seva entitatPer tal de poder participar a la formació és necessari omplir el formulari d’inscripció, incloent els membres de l’equip i una descripció breu de l’acció que es voldrà dur a terme a l’entitat

Més informació

Afegeix un comentari nou