Formació per a persones emprenedores

F Pere Tarrés
Art a primera fila
El programa crea un itinerari personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i es durà a terme al llarg de tot l'any 2018
Teclat ordinador
Cada participant disposarà de sessions formatives a través de tallers en grups tècnics i de competències per a l’emprenedoria

Formació per a persones emprenedores

F Pere Tarrés

Resum: 

Està especialment dirigit a persones immigrants amb permís de residència o treball, a joves menors de 30 anys i a dones.

Acció contra la Fam organitza la formació Vives Emprende Barcelona, un programa que crea un itinerari personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne i que es durà a terme al llarg de tot l'any 2018. Està dirigit a persones immigrants amb permís de residència o treball i que no disposin de nacionalitat espanyol ni cap altra dels països de la UE, a joves menors de 30 anys i a dones.

El programa, a partir del diagnòstic de cada persona participant, realitza un pla individual de desenvolupament emprenedor. D’aquesta manera, qui en formi part disposarà d’assessorament tècnic i financer, finançament mitjançant microcrèdits, de recolzament per a tramitar el permís de treballa i de sessions formatives a través de tallers en grups tècnics i de competències per a l’emprenedoria.

L’objectiu principal d’aquest itinerari és que totes els persones participants adquireixin suficient informació per a poder construir el seu propi negoci i, al mateix temps, obtinguin les eines i mecanisme que els permeti desenvolupar les competències emprenedores a partir d’una metodologia pràctica, activa i participativa amb exemples adaptats i casos d’èxit i fracàs.

Les inscripcions s’han de fer a fgil@accioncontraelhambre.org.

Afegeix un comentari nou