La Fundació Comtal comença de nou els seus programes laborals adreçats a joves

  • Formació de cuina dins els Programes de Formació i Inserció

    Formació de cuina dins els Programes de Formació i Inserció - Font: Fundació Comtal

  • Aprenent fusteria

    Aprenent fusteria - Font: Fundació Comtal

Poden participar en aquestes accions formatives joves d'entre 16 i 21 anys, a partir de les iniciatives Construeix-te i Programes de Formació i Inserció (PFI).

La Fundació Comtal dirigeix el programa Construeix-te a joves que no estudien ni treballen, i dedica aquesta edició a la fusteria, la pintura i l’electricitat. Com a requisits, a més de tenir entre 16 i 21 anys cal parlar i entendre el castellà.

Les classes es duran a terme del setembre al desembre, de dilluns a divendres i de 9 a 13.30 h. També es farà una sessió informativa el 12 de setembre a les 10 h a la seu de l’entitat (Forn de la Fonda 5, Barcelona). Per fer les inscripcions cal trucar als telèfons 933199855 o 637597103, o bé escriure a formacio@comtal.org (Rosa Castelló) o coordinacioformacio@comtal.org (Laura Amador).

D'altra banda, els PFI 2017-2018 comencen també al setembre amb les formacions d'Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, i d’Auxiliar de comerç i atenció al públic. Els i les joves que hi vulguin accedir no han d'estar en possessió del títol de GESO.

Es farà també una sessió informativa el 13 de setembre a les 10 h a la seu de l’entitat. És necessari confirmar assistència trucant al 933199855, o bé escrivint a pfi@comtal.org o coordinacioformacio@comtal.org.

Afegeix un comentari nou