La diversitat religiosa a Catalunya, nou curs a la Seu d’Urgell

F Pere Tarrés
Llapis de colors  Font: Wikipedia
La finalitat és dotar d’eines al personal de les administracions públiques
Formació persones diverses Font: Flickr
El curs està dirigit a les persones empleades públiques

La diversitat religiosa a Catalunya, nou curs a la Seu d’Urgell

F Pere Tarrés

Resum: 

Durant el mes de juny es realitzarà una formació que tractarà l’atenció a persones de diversos orígens culturals i religiosos.

La Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, organitza el Curs sobre la diversitat religiosa a Catalunya. Conceptes i criteris d’aplicació els dies 1, 8, 15, 22 juny al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu. Està dirigit a les persones empleades públiques en general i, específicament, a aquelles que hagin de planificar serveis públics o atendre persones d’orígens culturals i de religions diverses.

La finalitat de la formació és dotar d’eines al personal de les administracions públiques catalanes per tal de garantir la gestió pública de la diversitat religiosa a Catalunya. Es tracta d’una aproximació a la realitat religiosa del nostre país, oferint la possibilitat de conèixer les diverses religions que estan establertes a Catalunya i les seves característiques principals.

El curs, d’una durada total de 18 hores, té per objectius conèixer les característiques principals de les tradicions religioses amb implantació a Catalunya, saber els preceptes i les pràctiques religioses que poden tenir més incidència en la prestació de serveis públics i identificar les maneres més adequades de comunicar i de relacionar-se amb les diverses creences i conviccions.

Contingut de les sessions:

1. Coneixement de la diversitat religiosa

2. L’Església Catòlica Romana

3. Les esglésies ortodoxes i orientals

5. L’islam

6. El judaisme

7. Introducció a les religions orientals I: sikhisme, hinduisme i Fe Bahà’í

8. Introducció a les religions orientals II: budisme i taoisme

9. Gestió i relació de la diversitat.

Més informació

Inscripcions

Afegeix un comentari nou