‘Les finances ètiques, la construcció d'una relació amb el Tercer Sector’

  • Plantes sortint de monedes

    Es treballaran diversos continguts com les dades sobre banca ètica i entitats no lucratives i les línies de crèdit per a finançar els projectes - Font: Pixabay

  • Trobada Coop57

    Coop57 és una de les entitats que participarà en la sessió, que tindrà lloc el proper 18 de desembre - Font: Coop57

La formació vol posar de manifest les oportunitats entre les organitzacions no lucratives i les finances ètiques.

L’Observatori del Tercer Sector i de la Societat Civil proposa una activitat formativa gratuïta, dirigida a totes les entitats de la ciutat de Barcelona. Amb el títol ‘Les finances ètiques, la construcció d'una relació amb el Tercer Sector’, es pretén que totes les persones assistents coneguin i aprofundeixin en les oportunitats i en els punts de contacte entre les organitzacions no lucratives i les finances ètiques.

La formació tindrà lloc el dilluns 18 de desembre, de 16.30 a 19.30 h (carrer de Casp, 43 de Barcelona) i comptarà amb la participació de responsables de diverses organitzacions financeres que treballen en l’àmbit de la banca ètica. Així doncs, es donarà la possibilitat, a qui participi de la sessió, de conèixer de primera mà l’experiència de Fiare, Coop 57, Arç Cooperativa i Oikocrèdit.

Amb testimonis d’aquestes entitats, es treballaran diversos continguts com les dades sobre banca ètica i entitats no lucratives, la banca ètica per a gestionar l’activitat diària, les línies de crèdit per a finançar els projectes, les assegurances especialitzades en l'economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables, i el finançament de projectes de cooperació internacional.

Inscripcions

Afegeix un comentari nou