‘Les finances ètiques, la construcció d'una relació amb el Tercer Sector’

F Pere Tarrés
Plantes sortint de monedes
Es treballaran diversos continguts com les dades sobre banca ètica i entitats no lucratives i les línies de crèdit per a finançar els projectes
Trobada Coop57
Coop57 és una de les entitats que participarà en la sessió, que tindrà lloc el proper 18 de desembre

‘Les finances ètiques, la construcció d'una relació amb el Tercer Sector’

F Pere Tarrés

Resum: 

La formació vol posar de manifest les oportunitats entre les organitzacions no lucratives i les finances ètiques.

L’Observatori del Tercer Sector i de la Societat Civil proposa una activitat formativa gratuïta, dirigida a totes les entitats de la ciutat de Barcelona. Amb el títol ‘Les finances ètiques, la construcció d'una relació amb el Tercer Sector’, es pretén que totes les persones assistents coneguin i aprofundeixin en les oportunitats i en els punts de contacte entre les organitzacions no lucratives i les finances ètiques.

La formació tindrà lloc el dilluns 18 de desembre, de 16.30 a 19.30 h (carrer de Casp, 43 de Barcelona) i comptarà amb la participació de responsables de diverses organitzacions financeres que treballen en l’àmbit de la banca ètica. Així doncs, es donarà la possibilitat, a qui participi de la sessió, de conèixer de primera mà l’experiència de Fiare, Coop 57, Arç Cooperativa i Oikocrèdit.

Amb testimonis d’aquestes entitats, es treballaran diversos continguts com les dades sobre banca ètica i entitats no lucratives, la banca ètica per a gestionar l’activitat diària, les línies de crèdit per a finançar els projectes, les assegurances especialitzades en l'economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables, i el finançament de projectes de cooperació internacional.

Inscripcions

Afegeix un comentari nou