‘Lideratge femení en les organitzacions socials’

F Pere Tarrés
Lideratge femení en les organitzacions socials’
La formació és gratuïta i tindrà lloc el 4 de desembre de 16.00 a 20.00 h al Paula Macaya de Barcelona.
Noies en una formació
La reflexió girarà entorn del valor afegit del lideratge femení i la cultura de gènere dins de les organitzacions socials

‘Lideratge femení en les organitzacions socials’

F Pere Tarrés

Resum: 

Es tracta d’un taller d’apoderament per a dones professionals de l’acció social organitzat per DDiPAS.

Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) organitza un taller d’apoderament per a dones professionals de l’acció social al voltant del ‘Lideratge femení en les organitzacions socials’. La formació és gratuïta i tindrà lloc el 4 de desembre de 16.00 a 20.00 h al Palau Macaya (Pg. De Sant Joan, 108) de Barcelona.

El taller serà impartit per Mònica Gelambí, doctora per la URV amb menció de doctorat europeu, especialista en polítiques transversals de gènere i responsable del Centre de formació Atena Gender Consulting. Té per objectiu reflexionar conjuntament sobre les característiques que té i que hauria de tenir el lideratge femení en les organitzacions socials.

En aquesta línia, la reflexió girarà entorn del valor afegit del lideratge femení, la cultura de gènere dins de les organitzacions socials i els reptes de futur. Per a cada un dels temes plantejats, es proposaran diverses dinàmiques que donaran lloc a una reflexió conjunta i l’elaboració d’unes conclusions per part de totes les persones assistents.

Inscripcions

Etiquetes: