Nou curs en xarxa gratuït d'emprenedoria social i cooperativa a la UB

Fundació Autònoma Solidaria

Nou curs en xarxa gratuït d'emprenedoria social i cooperativa a la UB

Fundació Autònoma Solidaria

Resum: 

La Generalitat i la UB i llancen el primer MOOC gratuït per impulsar la creació de projectes empresarials socials i cooperatius. Començarà el pròxim 15 de gener i les inscripcions encara són obertes.

El curs en xarxa "Emprenedoria social i cooperativa: Crea el teu propi projecte per canviar el món" vol oferir eines, coneixements i procediments que permetin engegar i fer sostenibles i rendibles projectes emprenedors socials i cooperatius que pretenguin oferir solucions i perspectives per als nous Objectius de Desenvolupament del Mil·leni de les Nacions Unides.

És el primer MOOC (curs en línia) massiu, gratuït i adreçat a tota persona interessada impulsat per la Universitat de Barcelona (UB) i el programa Aracoop, de foment del cooperativisme del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

El curs s'estructura en 5 blocs:

1. Què, com i per què de l'emprenedoria social i cooperativa per assolir els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni.

2. Com desenvolupar un projecte d'emprenedoria social cooperativista I : El moment inspirador

3. Com desenvolupar un projecte d'emprenedoria social cooperativista II: Eines per a la organització, gestió i direcció de projectes

4. Estratègies d'avaluació: com podem saber si hem generat els impactes esperats?

5. Realització i presentació dels projectes cooperatius desenvolupats.

El curs s'iniciarà el pròxim divendres 15 de gener i tindrà una durada de 5 setmanes. S'impartirà en català però oferirà els materials adaptats en castellà i anglès. La inscripció és gratuïta encara possible a través d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou