Nou programa de formació de la Fundació Marianao

 • Anàlisi Realitat - Fundació Marianao

  El Curs-taller d'Anàlisi de la Realitat i Compromís Social vol oferir eines d'anàlisi per a aquest temps de canvis - Font: Fundació Marianao

 • Economia Crítica

  El Seminari d'Economia Crítica vol donar, amb una visió rigorosa i crítica, els aspectes més rellevants del capitalisme - Font: Fundació Marianao

 • Fonts Orals - Fundació Marianao

  El Taller de Fonts Orals i Memòria Històrica vol recuperar històries de vida obreres - Font: Fundació Marianao

El proper curs 2017-18 es duran a terme una sèrie de formacions amb la intenció de  promoure la participació activa de les persones.

L’Escola de Formació Joan García-Nieto, projecte impulsat per la Fundació Marianao, ha programat per al proper curs 2017-18 una sèrie de formacions amb la intenció de  promoure la participació activa de les persones en la presa de consciència crítica de la realitat i per un compromís social alliberador. En aquesta línia, s’ofereixen espais pel creixement i la promoció personal i comunitària partint de la base de les propostes expressades per les persones participants.

Les diverses formacions estan dirigides tant a persones joves com adultes, amb voluntat de tenir un compromís en entitats socials, veïnals, culturals, educatives, moviments socials, sindicals o organitzacions polítiques. Les sessions tindran lloc a l’Espai Mercè Rodoreda de la Fundació Marianao. (Pl. Mercè Rodoreda, 5-7 de Sant Boi). Les inscripcions es poden fer omplint el formulari,  per correu electrònic a hola@marianao.net o per telèfon al 93 630 30 62.

Programa

 • Curs-taller d'Anàlisi de la Realitat i Compromís Social

- Els dilluns de 19 a 21h d'octubre a maig

Aquesta formació vol oferir eines d'anàlisi per a aquest temps de grans canvis i interrogants en què esta immersa la societat. Ho fa des de diverses perspectives (històrica, econòmica, social, política, ecològica i cultural). El curs pretén generar debat entre els participants i apuntar possibles alternatives davant la situació actual. 

 • Seminari tertúlia-cafè d'Anàlisi de la realitat i compromís social

- Els dilluns de 15 a 16.30h d'octubre a maig

El seminari pretén ser un espai de trobada per compartir reflexions i inquietuds a partir de diverses experiències.

 • Seminari d'Economia Crítica

- Un dilluns mensual d'octubre a maig de 19 a 21h

L’objectiu del seminari és aprendre a analitzar d’una manera senzilla i clara, però alhora amb una visió rigorosa i crítica, els aspectes més rellevants del capitalisme actual immers en una profunda crisi tot analitzant la seva evolució i les conseqüències pel conjunt de la societat.

 • Taller de Fonts Orals i Memòria Històrica

- Els dilluns d'octubre a maig de 17 a 18.30h

El taller té com a objectiu principal recuperar històries de vida obreres (pagesos, obrers, mestresses de casa, comerciants, professions liberals,...) que seran analitzades i interpretades en el seu contingut i context social, i finalment publicades i presentades en un llibre editat per a la Diada de Sant Jordi de 2018. Serà una obra col·lectiva de totes les persones participants que exerciran d’historiadores de la ciutat de Sant Boi de Llobregat.

Afegeix un comentari nou