El PFVC arriba arreu del país

  • Pla de Formació del Voluntariat a Catalunya (PFVC)

    Pla de Formació del Voluntariat a Catalunya (PFVC)

El Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC) amplia l'oferta formativa amb més cursos i més entitats que ofereixen formació.

En un context de grans dificultats i on l'acció social esdevé més important i necessària, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària aposta per la formació de les persones voluntàries a través d'un Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya renovat.

El Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya amplia la oferta formativa amb un nou catàleg de cursos i oferint una distribució equitativa dels cursos entre les quatre províncies catalanes. De la mateixa manera, ofereix un espai per a la formació online.

Distribució dels cursos per províncies:

 

Què és el PFVC?

És una proposta formativa adreçada al voluntariat de qualsevol àmbit d'intervenció i als seus dirigents, impulsada des del Govern i amb la participació d'escoles i entitats de formació de reconeguda experiència.

El Pla aborda aproximadament 19 grans temàtiques, com per exemple, cursos relacionats amb la natura i el medi ambient, drogodependències, drets humans, cultura, lleure, informàtica, discapacitat, etc.

 

Quin finançament tenen els cursos del PFVC?

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària destina una línia de finançament per als cursos oferts per escoles i entitats de formació del Servei de Promoció de l’Associacionisme i el Voluntariat.

Si sou una entitat interessada a fer una formació del PFVC que no està programada i voleu que estigui finançada podeu fer arribar la vostra demanda al Servei de Promoció de l’Associacionisme i el Voluntariat.

 

 

Per a més informació:

 

Afegeix un comentari nou