Prismes, per aprofundir en la perspectiva intercultural

  • Prismes, formació interseccional per a entitats juvenils

    La formació pretén aprofundir en la perspectiva intercultural des d’una mirada àmplia, amb un enfocament interseccional - Font: CJB

  • Nen amb cara pintada

    Es pretén crear un espai que busca fer un procés de crítica interna per poder obrir-se a la diversitat, acollir-la i cuidar-la - Font: Ángela Montes

El curs oferirà propostes per a incorporar la diversitat real de la societat dins les organitzacions.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona i el Col·lectiu i+ s’organitza un nou curs per a organitzacions de joves. Sota el títol ‘Prismes, formació interseccional per a entitats juvenils’, la formació pretén aprofundir en la perspectiva intercultural des d’una mirada àmplia, amb un enfocament interseccional. Les inscripcions estan obertes des del passat 31 d’octubre i hi ha temps fins al proper 23 de novembre per apuntar-s’hi.

El curs, dividit en quatre sessions de treball, debat i reflexió, tindrà lloc l’últim dimarts de novembre i els tres primers de desembre a l’Espai Jove la Fontana (c/ Gran de Gràcia 190-192) de Barcelona. Comptarà amb la presència de persones professionals de les polítiques de joventut i de la interculturalitat que oferiran diverses propostes per a incorporar la diversitat real de la societat dins les seves organitzacions.

La formació és gratuïta i està pensada, principalment,  per a persones joves associades que tinguin interès en formar-se i posar en pràctica tot l’aprenentatge al seu entorn. Es pretén crear un espai que busca fer un procés de crítica interna, com a persona i com a entitat, per poder obrir-se a la diversitat, acollir-la i cuidar-la.

Sessions:

  • 28 de novembre de 19.00 a 21.30 h. Revisió i anàlisi de la diversitat des d’una perspectiva personal.
  • 5 de desembre de 19.00 a 21.30 h. Marc i model interculturalista general.
  • 12 de desembre de 19.00 a 21.30 h. Principis Interculturals, de la idea a la pràctica.
  • 19 de desembre de 19.00 a 21.30 h. Implicació en el dia a dia de l’entitat i reflexió per l’acció.

Més informació

Afegeix un comentari nou