Prismes, per aprofundir en la perspectiva intercultural

F Pere Tarrés
Prismes, formació interseccional per a entitats juvenils
La formació pretén aprofundir en la perspectiva intercultural des d’una mirada àmplia, amb un enfocament interseccional
Nen amb cara pintada
Es pretén crear un espai que busca fer un procés de crítica interna per poder obrir-se a la diversitat, acollir-la i cuidar-la

Prismes, per aprofundir en la perspectiva intercultural

F Pere Tarrés

Resum: 

El curs oferirà propostes per a incorporar la diversitat real de la societat dins les organitzacions.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona i el Col·lectiu i+ s’organitza un nou curs per a organitzacions de joves. Sota el títol ‘Prismes, formació interseccional per a entitats juvenils’, la formació pretén aprofundir en la perspectiva intercultural des d’una mirada àmplia, amb un enfocament interseccional. Les inscripcions estan obertes des del passat 31 d’octubre i hi ha temps fins al proper 23 de novembre per apuntar-s’hi.

El curs, dividit en quatre sessions de treball, debat i reflexió, tindrà lloc l’últim dimarts de novembre i els tres primers de desembre a l’Espai Jove la Fontana (c/ Gran de Gràcia 190-192) de Barcelona. Comptarà amb la presència de persones professionals de les polítiques de joventut i de la interculturalitat que oferiran diverses propostes per a incorporar la diversitat real de la societat dins les seves organitzacions.

La formació és gratuïta i està pensada, principalment, per a persones joves associades que tinguin interès en formar-se i posar en pràctica tot l’aprenentatge al seu entorn. Es pretén crear un espai que busca fer un procés de crítica interna, com a persona i com a entitat, per poder obrir-se a la diversitat, acollir-la i cuidar-la.

Sessions:

  • 28 de novembre de 19.00 a 21.30 h. Revisió i anàlisi de la diversitat des d’una perspectiva personal.
  • 5 de desembre de 19.00 a 21.30 h. Marc i model interculturalista general.
  • 12 de desembre de 19.00 a 21.30 h. Principis Interculturals, de la idea a la pràctica.
  • 19 de desembre de 19.00 a 21.30 h. Implicació en el dia a dia de l’entitat i reflexió per l’acció.

Més informació