Programa per millorar les competències en matèria de contractació pública

 • Primer pla llapis i paper

  Les sessions s’adrecen a professionals d’entitats del tercer sector social que vulguin aprofundir en l’àmbit de la contractació pública - Font: ECIB

 • Programa de millora de competències en matèria de contractació pública a Lleida

  La posada en marxa d’aquest programa té l’objectiu de reforçar el rol del tercer sector - Font: La Confederació

 • Programa de millora de competències en matèria de contractació pública a Tarragona

  Amb les dues edicions, es vol el coneixement del marc legislatiu vinculat a aquesta qüestió - Font: La Confederació

Les edicions tindran lloc a Lleida i Tarragona i s’adrecen a professionals d’entitats del tercer sector social de Catalunya.

La Confederació obre dues noves edicions del programa de formació per la millora de les competències en matèria de contractació pública a Lleida i Tarragona, en la seva 3a i 4a edició, respectivament. Les sessions s’adrecen a professionals d’entitats del tercer sector social que vulguin aprofundir en l’àmbit de la contractació pública i compta amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya.

La posada en marxa d’aquest programa té l’objectiu de reforçar el rol del tercer sector com a aliat estratègic en la provisió de serveis públics d’atenció a les persones. En aquesta línia, les edicions que tindran lloc a les dues capitals catalanes pretenen dotar d’eines a les organitzacions per tal d’afrontar les licitacions públiques en millors condicions i, alhora, promoure el coneixement del marc legislatiu vinculat a aquesta qüestió.

Edició Lleida

 • Dies: 5, 12, 19, 26 d'abril i 3 de maig 2018
 • Horari: De 10.00 a 14.00 hores

Programa

Edició Tarragona

 • Dies: 10, 17, 24 d'abril i 8, 15 de maig de 2018
 • Horari: De 10 a 14.00 hores

Programa

Inscripcions

Aproximació al territori

Les dues primeres edicions van tenir lloc a la ciutat de Barcelona i ara el programa s’expandeix arreu del territori. Des de La Confederació es pretén, amb aquest programa, fomentar la competitivitat empresarial del tercer sector social, millorar la contractació pública, garantir la qualitat dels serveis i el màxim retorn social, i finalment, potenciar la formació contínua de les persones professionals del sector.

Afegeix un comentari nou