Seminari sobre les novetats fiscals del 2018

F Pere Tarrés
Calculador i llapis
La sessió tindrà lloc el dimarts 12 de desembre, de 9.00 i fins a les 13.30 hores
Logotip FES
L'impost de societat, l'IVA i l'IRPF, protagonistes del seminar

Seminari sobre les novetats fiscals del 2018

F Pere Tarrés

Resum: 

Destinat també a organitzacions, es tractaran els principals aspectes a tenir en compte en el tancament de l’impost sobre societats, l’IRPF i l’IVA.

La Fundació d’Estudis Superior d’Olot (FES) organitza un seminari sobre les novetats fiscals per a l’any 2018. Ho fa amb una sessió que tindrà lloc el proper dimarts 12 de desembre, de 9.00 i fins a les 13.30 hores a la seu de la mateixa FES (Pere Fontanella, 3) d’Olot. Destinat també a organitzacions, la formació anirà a càrrec de Miquel Márquez, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Dret i màster en assessoria fiscal.

En el seminari es tractaran els principals aspectes a tenir en compte en el tancament de l’impost sobre societats de l’any 2017 i les novetats en l’IRPF i l’IVA pel 2018. D’aquesta manera, el programa inclou tres apartats, l’impost de societats, l’IRPF i l’IVA, així com els canvis tributaris de la Llei de pressupostos de l’Estat i de la Llei de pressupostos i acompanyament de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa a l’impost de societats, s’analitzaran els canvis fiscals fent especial èmfasi en les estratègies de planificació i estalvi fiscal. De l’IRPF, la sessió se centrarà en les modificacions introduïdes en la Llei i, en relació a l’IVA, l’anàlisi tractarà les novetats tributàries introduïdes en la normativa i en les resolucions de la direcció general de tributs.

Inscripcions

Contacte

Etiquetes: 
Afegeix un comentari nou
0