‘On són les dones al tercer sector social?’

 • Cartell 5a Jornada DDiPAS

  La jornada tindrà lloc el proper 4 de juliol de 16 a 19.15 h - Font: DDiPAS

 • Noia amb MAC

  La temàtica principal és donar visibilitat a la manca de presència femenina - Font: Pixabay

 • Masculí i femení

  Graciela Malgesini Rey tractarà la importància de l’equitat de gènere a nivell europeu - Font: Pixabay

La 5a Jornada DDiPAS vol donar visibilitat a la manca de presència femenina en les posicions més rellevants del tercer sector social.

Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) juntament amb la Diputació de Barcelona organitzen la 5a Jornada DDiPAS que tindrà lloc el proper 4 de juliol de 16 a 19.15 h a La Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix 7) de Barcelona. La temàtica central d’aquesta jornada serà donar visibilitat a la manca de presència femenina en les posicions més rellevants del tercer sector social.

La jornada estarà conduïda per Sonia Fuertes Ledesma, membre de la Junta de Govern de DDiPAS i compta amb dos actes principals. El primer, una ponència marc a càrrec de Graciela Malgesini Rey on es tractarà la importància de l’equitat de gènere a nivell europeu. A continuació, una taula rodona permetrà compartir les experiències amb dones de diversos sectors professionals. En el marc de la jornada s’entregarà el 5è Premi Aspàsia en defensa de l’equitat de gènere. 

Programa

16.00 h Rebuda dels/de les participants

16.15 h Obertura de la jornada i presentació de l’estratègia d’incidència política i social de DDiPAS, amb:

 • Fina Rubio Serrano, presidenta de DDiPAS
 • Sílvia Cassola Salvatella, assessora tècnica d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona

16.40 h Conferència marc: ‘Es necesario tomarse en serio la igualdad de género en la Unión Europea’, a càrrec de Graciela Malgesini Rey, doctora en Història Econòmica, responsable d’Incidència Política i Temes Europeus de l’EAPN (Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa a Espanya).

17.20 h Taula d’experiències, moderada per  Gemma Altell Albajes, membre de la Junta de Govern de DDiPAS  i amb la participació de les següents entitats:

18.30 h Lliurament del V Premi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere.

19.00 h Cloenda

Inscripcions

Més informació

Afegeix un comentari nou