Torre Jussana obre una nova oferta formativa

F Pere Tarrés
Post-it amb emogis
Les formacions volen millorar la intenció, la participació, l’acció i la gestió de les entitats
Bolígraf i mà primer pla
Cursos, tallers i xerrades tindran lloc en diversos espais associatius de Barcelona
Post-it a la pissarra
Una de les principals novetats formatives és el taller ‘Juntes efectives: eines i estratègies per una bona governança’

Torre Jussana obre una nova oferta formativa

Resum: 

S’han programat una quinzena de propostes gratuïtes destinades a la millora de la participació, l’acció i la gestió de les entitats.

Torre Jussana enceta el nou curs amb un conjunt de formacions destinades a ajudar, principalment, juntes directives, persones que formen part d’associacions, i equips tècnics. D’aquesta manera, entre els mesos de setembre i desembre, el Centre de serveis a les associacions de Barcelona ofereix a les entitats una quinzena de propostes formatives gratuïtes que es duran a terme en diversos espais associatius de la capital catalana.

Els cursos, tallers i xerrades que es proposen al llarg del trimestres estan pensats per a què els i les participants adquireixin els coneixements necessaris per a la millora dels quatre àmbits -la intenció, la participació, l’acció i la gestió- que es consideren clau per al bon funcionament d’una associació. Al mateix temps, les formacions permeten realitzar itineraris temàtics sobre qüestions importants com l’estratègia i l’acció, la gestió jurídica, fiscal i econòmica, la participació i la comunicació.

Una de les principals novetats formatives és el taller ‘Juntes efectives: eines i estratègies per una bona governança’, en què s’exposarà com millorar l’eficàcia dels òrgans de govern de les entitats sense ànim de lucre per tal d'ajudar-los a complir amb les seves funcions. L’altra, és la xerrada ‘La gestió del canvi: somni i transformació a les associacions’, a càrrec de Xavier Aragay analitzarà els reptes de les organitzacions a l’hora de replantejar-se i transformar-se internament.

Cursos i inscripcions

Catàleg

Afegeix un comentari nou
0