Ajuda a millorar el portal Jove.cat

 Font:
Font:

Ajuda a millorar el portal Jove.cat

Resum: 

A través del nou portal Participa.cat, la Generalitat ha engegat una enquesta per recollir opinions sobre el portal de joventut i generar debat amb l'objectiu de millorar-lo.

El web Jove.cat pretén ser una eina per a tots els joves i les joves de Catalunya, on hi ha informació sobre ocupació, formació, salut, participació, cultura, economia i molt més. Des de la Direcció General de Joventut, han engegat ara una iniciativa perquè els joves expressin com i per a què fan servir el Jove.cat i facin propostes de millora. Fins el 15 de gener de 2016, es pot col·laborar amb la millora del portal.

Com participar-hi?

1. L'eina que la Generalitat ha posat en marxa és un qüestionari al qual es pot accedir des del portal Participa gencat.
2. Per respondre'l és necessari, en primer lloc, registrar-s'hi.
3. A la pestanya "El Govern Proposta", hi trobaràs l'enquesta "Millores de contingut temàtic del portal Jove.cat".

Les preguntes giren al voltant dels continguts del portal, si resulten útils, quines són les seccions més usades o com has descobert el portal. Finalment, el qüestionari incorpora una pregunta oberta per fer propostes de millora, que la Direcció del Departament estudiarà per avaluar-ne les possibilitats d'aplicació.

A més del qüestionari, el segon objectiu és generar debat a través de les interaccions amb altres usuaris. Els comentaris es podran fer a l'apartat "Digues la teva", que es troba després del qüestionari.

Poques setmanes després de tancar el període el 15 de gener, al portal s'hi publicarà un informe de retorn amb la valoració de la participació.

Afegeix un comentari nou