2014, l'any amb més dominis .cat nous

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

2014, l'any amb més dominis .cat nous

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB

Resum: 

L'any passat es van registrar 23.534 dominis .cat nous, l'any amb més registres nous de la història del .cat. Aquest èxit es deu, sobretot, a les campanyes de la Fundació PuntCAT.

Com cada mes de gener la Fundació puntCAT ha presentat el balanç de l'any anterior. El 2014 que hem deixat es pot considerar, referent als dominis .cat, d'èxit total. L'any passat es van registrar 23.534 dominis .cat nous. Una xifra superior a la de l'any de l'estrena del .cat, el 2006, quan es van registrar 19.856 punts cat nous.

L'èxit d'aquest augment considerable, i sobretot progressiu, es deu a les múltiples campanyes que ha creat la Fundació PuntCAT. Algunes d'elles, relacionades directament amb el registre de nous dominis .cat. D'altres són la campanya de la presència del català a Linkedin i el concurs Webs al punt .cat.

Una altra dels aspectes importants d'aquest augment, són els acords que han aconseguit la Fundació PuntCAT amb empreses registradores de dominis. Algunes d'elles, com Tucows o RedCoruna, han començat a veure el .cat com un mercat potencial. 12 milions de persones poden arribar a contractar, algun dia, un domini .cat.

Per a saber-ne més: Fundació Punt.CAT i Viquipèdia

Comentaris

Quina noticia, me alegre molt!!!

Afegeix un comentari nou