Barcelona organitzarà un Twestival Local, a favor dels Pallapupas

  • Imatge del Twestival Barcelona 2011

    Imatge del Twestival Barcelona 2011

  • Logo dels 10 anys de Pallapupas

    Logo dels 10 anys de Pallapupas

El 24 de març Twitter deixa la xarxa i surt al carrer amb infinitat d'accions solidàries arreu del món. Amb el Twestival o Festival de Twitter es pretén col·laborar amb entitats sense afany de lucre i generar un canvi global actuant localment. Barcelona hi participarà amb un festival de música al Razzmatazz i els fons recaptats es destinaran als pallassos d'hospital Pallapupas.

Enguany, el dijous 24 de març, el Twestival serà un esdeveniment local en moltes ciutats d'arreu del món. Amb els esdeveniments del Twestival es recaptaran fons i es donaran a conèixer les organitzacions no lucratives locals que tinguin un gran impacte en les seves comunitats respectives. El Twestival de Barcelona donarà suport als Pallapupas, una organització de pallassos professionals amb formació artística i mèdica que creen un espai per al somriure i el joc als hospitals catalans des de l'any 2000.

L'esdeveniment de Barcelona serà un festival de música a la sala Razzmatazz. Les portes s'obriran a les 20:30 hores i els concerts començaran a les 21:15. Hi tocaran Ninette & The Goldfish, Mine!, Luz Verde i Maika Makowski. Les entrades es poden comprar on-line del Twestival de Barcelona i n'hi ha diferents opcions amb diferents preus: entrada i donatiu o entrada i tiquets per a la rifa.

El grup organitzador del festival de Barcelona treballa de valent per tal de preparar un gran esdeveniment. Si vols col·laborar com a voluntari/ària et pots posar en contacte amb TwestivalBCN[arrova]gmail.com o escriure'ls a través del Twitter: @AlbaRoig, @MauBarba, @Bernardamus.

Si vols muntar un Twestival en una altra ciutat, pots organitzar un equip i inscriure'l abans del 10 de març. T'ajudaran a posar-te en contacte amb d'altres persones de la teva ciutat que hagin mostrat interès.

 

Què és un Twestival?

Un Twestival o Festival de Twitter és un moviment global que es celebra un únic dia i aprofita la capacitat de convocatòria dels mitjans de comunicació socials per organitzar esdeveniments que mobilitzen a les comunitats en suport d'una causa local.

Des de 2009, més de 200 ciutats han participat en un Twestival i han recaptat al voltant de 1.2 milions de dòlars per a 137 causes, sobretot en els sectors de l'educació i l'aigua potable. El 100% dels fons recaptats amb la venda d'entrades i les donacions es destinen directament a donar suport a projectes solidaris.

El primer Twestival va tenir lloc el 15 de setembre de 2008, només a London, però en molt poc temps ha esdevingut un esdeveniment global que engloba a moltes accions locals. En aquest article un dels seus creadores explica la trajectòria del Twestival.

Els esdeveniments realitzats en el marc d'un Twestival Local són coordinats al 100% per persones voluntàries. Llavors, ja saps, anima't i col·labora en aquesta iniciativa!

 

Més informació a:

Afegeix un comentari nou