Comença la segona edició de la SmartCat Challenge!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Imatge promocional de l'Ideathon que se celebrarà el proper 9 de juny Font: SmartCat Challenge
Imatge promocional de l'Ideathon que se celebrarà el proper 9 de juny.
Logotip de Smartcity hack Font: SmartCity Hack
Les idees més bones comptaràn amb l'ajuda de la incubadora Smart City Hack

Comença la segona edició de la SmartCat Challenge!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Aquesta iniciativa té per objectiu potenciar la creació de solucions innovadores per als problemes del territori i les persones. Es valorarà les solucions que apostin per la tecnologia Mobile, BigData o Internet of Things.

Aquest mes de juny començarà el SmartCat Challenge 2017, la iniciativa per cercar solucions tecnològiques als problemes del territori i les persones. Aquesta iniciativa promoguda per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, es desenvoluparà en diverses sessions, al llarg d’aquest 2017.

El proper divendres 9 de juny i dissabte 17 de juny, es celebrarà dos ‘Ideathon’, per compartir idees per aportar prototips i solucions als següents problemes: barreres arquitectòniques, gestió de les finances i pobresa energètica, cultura de la col·laboració i del compartir, i participació i col·laboració. Aquests problemes van ser definits per les 14 entitats de la Taula del Tercer Sector que van participar en un taller previ.

Repte SmartCAT Challenge: barreres arquitectòniques from m4Social on Vimeo.

De les idees i prototips que surtin per solucionar aquestes problemes, es treballaran durant 4 mesos mitjançant la Plataforma d’incubació en línia de Smart City Hack. Les persones que participin d’aquests projectes, disposaran de mentoria i recursos tecnològics perquè puguin transformar les seves idees en solucions pràctiques.

Repte SmartCAT Challenge: Gestió de recursos from m4Social on Vimeo.

Més endavant es celebrarà una competició en línia, on el públic assistent i les persones que formin part del jurat, triaran les millors solucions que competiran a la final de l’SmartCat Challenge. Aquesta final es celebrarà a la tardor del 2017. El millor projecte de cada temàtica, tindrà la possibilitat de realitzar una prova pilot dins del marc del Catalonia SmatLab.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Taula del Tercer Sector, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Dotopen i I2cat.

Per a més informació: m4Social

Afegeix un comentari nou