Conscienciar sobre la pobresa utilitzant Twitter

  • Yo soy Plácido. Fotografia de Fundació Arrels.

    Yo soy Plácido. Fotografia de Fundació Arrels.

El perfil de twitter @Placido_Mo encara realitza piulades sobre les experiències viscudes per gent que ha viscut al carrer. Aquest compte està gestionat per set persones usuàries de la Fundació Arrels que s'han trobat en aquesta delicada situació.

Conèixer les experiències de una persona que ha viscut al carrer no és fàcil. Si no sou voluntaris d'alguna entitat o esteu treballeu com a treballadors socials, és possible que no sapigueu realment la dimensió real d'aquest problema. Però les noves tecnologies, tan criticades per distanciar les persones, poden aproximar aquesta cruel realitat.

 

Gairebé dos anys d'haver-se estrenat a Twitter, el compte @Placido_Mo encara segueix piulant. La Fundació Arrels, impulsora del projecte, continua ajudant a utilitzar Twitter perquè les persones usuàries del projecte expliquin totes les seves vivències i els seus pensaments. Cada dijous els set usuaris s'autentifiquen sota el nom fictici de @Placido_Mo i piulen sobre experiències, pensaments o preocupacions sobre l'actualitat. De moment tenen una audiència de 800 seguidors i també s'interessen per el que diuen 834 usuaris de Twitter.

 

Sens dubte aquest projecte ajuda a conscienciar a la gent sobre aquest tema però també ajuda a què els usuaris de @Placido_Mo sàpiguen utilitzar una xarxa social com Twitter.

Afegeix un comentari nou