Crear entre tots una xarxa millor, objectiu del Dia Mundial de la Internet Segura

Fotograma del vídeo promocional del Safer Internet Day 2014
Logotip en castellà del Dia Mundial de la Internet Segura 2014

Crear entre tots una xarxa millor, objectiu del Dia Mundial de la Internet Segura

Resum: 

"Fem plegats una Internet millor" és el lema del Dia Mundial de la Internet Segura 2014, que se celebrarà arreu del món el dimarts, 11 de febrer.

Cada segon dimarts de febrer la Comissió Europea i INSAFE (la Xarxa Europea per a una Internet Segura) celebren el Dia Mundial de la Internet Segura (Safer Internet Day). Es tracta d'un esdeveniment a nivell mundial per un ús responsable i segur de les tecnologies de la informació i la comunicació, especialment entre menors i joves.

L'edició d'enguany se celebrarà l'11 de febrer i posarà de manifest la necessitat d'implicar tota la societat en la creació d'una Internet més segura i propera als menors d'edat.

En el marc d'aquesta diada, s'organitzen diferents activitats a més de 70 països d'arreu. A Madrid, per exemple, tindrà lloc la tercera edició del congrés "Joven y en red". L'educació i la connectivitat mòbil seran els eixos d'aquesta trobada, que aplegarà tant a joves com a professionals de l'educació, les TIC i la seguretat.

Organitzacions sense afany de lucre i centres educatius estan convidats a acollir activitats en el marc d'aquesta celebració. Les accions es poden registrar a la plana web del Safer Internet Day i seran visualitzades juntament amb la resta d'activitats en un mapa interactiu.