Dia de la Internet més Segura 2018, una diada plena d'activitats

Colectic
Uns nens fan servir l'ordinador
Uns nens fan servir l'ordinador
La "mascota" de la diada
La "mascota" de la diada
#ComençaAmbTu
#ComençaAmbTu

Dia de la Internet més Segura 2018, una diada plena d'activitats

Colectic

Resum: 

El 6 de febrer es celebra a tot el món aquesta proposta que vol promoure un ús responsable i segur d’Internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), sobretot entre infants i adolescents.

Internet Segura for Kids (IS4K) promou el Dia de la Internet més Segura a nivell de l'Estat espanyol i ha triat com a lema de l'edició d'enguany “Crea, connecta i comparteix amb respecte: una Internet millor comença amb tu”.

La iniciativa anima a participar activament per crear una Internet millor a infants i joves, pares i mares, tutors i tutores, professionals de l'ensenyament, l'educació i el treball social, així com a responsables polítics i empreses.

A la seva pàgina web pots trobar un munt d'activitats, esdeveniments, vídeos i altres materials. També disposes d'informació interessant a la del Centre Internet + Segura, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que persegueix els mateixos objectius. Els materials es poden compartir amb el hashtag #ComençaAmbTu.

Totes les accions i materials elaborats en el marc d'aquesta diada van adreçats principalment a les escoles, però també a les entitats. De fet, moltes participen al Dia de la Internet més Segura, com les que formen part de la Xarxa Òmnia i de la xarxa Punt TIC.

Pots fer-ne un seguiment a les xarxes a partir de les etiquetes #SID2018 i #SaferInternetDay.

Afegeix un comentari nou
0