Es publica una guia d’aprenentatge servei i tecnologies digitals

Colectic - Informàtic
Aquesta guia va adreçada a educadors i educadores Font: Anna Escofet
Aquesta guia va adreçada a educadors i educadores Font: Anna Escofet

Es publica una guia d’aprenentatge servei i tecnologies digitals

Colectic - Informàtic

Resum: 

La guia planteja com les tecnologies digitals poden facilitar el desenvolupament de projectes d’aprenentatge servei (ApS) i com millorar de les seves evidències.

'Aprenentatge servei i tecnologies digitals', que ha estat escrit per Anna Escofet i publicat pel Centre Promotor de l’ApS, presenta diferents tecnologies que posa a l’abast dels educadors i les educadores de projectes d'ApS.

Aquestes tecnologies s'agrupen en funció del propòsit pel qual es poden usar, com són la comunicació, la cerca d’informació, la creació de continguts i la col·laboració i la reflexió.

La guia posa l'èmfasi en el fet que eI més important en el moment de plantejar tecnologies digitals en projectes d’ApS és que la tecnologia sempre s’ha de posar al servei del projecte educatiu, per poder donar resposta als objectius i les necessitats dels participants i les participants, tant estudiants com persones destinatàries dels serveis. També ofereix exemples de projectes que introdueixen aquestes tecnologies.

D'altra banda, la publicació planteja com a repte important com es pot aplicar la tecnologia per promoure la conciència i el sentiment de comunitat. Gran part del seu potencial en projectes d’ApS radica en que les tecnologies digitals faciliten que infants i joves puguin experimentar en què consisteixen la solidaritat, la responsabilitat, el servei a altres persones i la satisfacció pels objectius aconseguits.

Si vols consultar 'Aprenentatge servei i tecnologies digitals' pots descarregar la guia.

Afegeix un comentari nou