Futboling, el futbolí solidari connectat a la xarxa

  • Logotip de futboling

    Logotip de futboling

Creat per una empresa espanyola, Futboling és un futbolí connectat a la xarxa i què té finalitats solidaries. De moment hi ha 14 futbolins repartits entre diverses universitats.

Les màquines recreatives són una font d'ingressos molt gran. Són moltes les companyies d'aquest sector que tenen presència a borsa i que tenen fundacions per gestionar aquests superàvits. Però el que realment busquen aquestes empreses, és el màxim benefici empresarial a costa del joc responsable.

 

A diferència d'aquestes corporacions, The Futboling Company és una empresa espanyola que ha creat un futbolí totalment reciclable, solidari i connectat a Internet. La recaptació dels futbolins es divideix en 3 parts: un 33% es destina al manteniment dels futbolins realitzat per persones discapacitades, l'altre 33% és destina a beques universitàries i el 33% restant és destina a projectes humanitaris de diverses ONG's.

 

 

Els futbolins són fabricats de manera sostenible i cent per cent reciclables. Tenen connexió a Internet per a enviar els resultats dels jocs realitzats, els gols realitzats pels usuaris o la recaptació de cada futbolí. Amb l'aplicació mòbil, per a iPhone, podem veure'n totes els resultats.

 

De moment hi han 14 futbolins repartits entre diverses universitats, a l'espera que es pugui ampliar més aquest nombre.

 

Font informació: Diagram

Afegeix un comentari nou