Inye 2, una tauleta electrònica per conscienciar sobre el VIH

  • Inye 2, la tauleta electrònica nigeriana

    Inye 2, la tauleta electrònica nigeriana

Dissenyada per Saheed Adepoju, aquesta tauleta electrònica té com objectiu conscienciar a la població sobre el VIH i les malalties relacionades amb la qualitat de l'aigua. El cost d'aquesta tauleta serà inferior als 300 euros.

Saheed Adepoju és d'aquelles persones on aquí se'l nominaria com a emprenedor. Però més que un caràcter nominal, l'esperit emprenedor el porta a dins. Aquest jove nigerià, acabada la carrera d'Informàtica, va viatjar a Londres per perfeccionar els seus estudis, però en el seu cap ja rondava la idea de crear aquesta tauleta. Dit i fet, va tornar a Nigèria per treballar completament en el projecte Inye 2.

 

Inye 2, té una mida de vuit polzades i funciona sota sistema operatiu Android. La intenció del projecte es vendre'l al govern de Nigèria perquè les entitats locals puguin fer difusió d'aplicacions relacionades amb la prevenció del VIH i les malalties relacionades amb la qualitat de l'aigua.

 

Inye 2 ha sigut desenvolupat per programadors locals, promocionant així el desenvolupament econòmic de la zona.

Font d'informació: http://www.eleconomista.es/tecnologia/noticias/4155341/07/12/Un-tablet-africano-para-concienciar-a-la-poblacion-sobre-el-VIH-y-otras-enfermedades.html

Afegeix un comentari nou