Jornada de Dinamització de la Internet Social 2010

  • Logotip de la Xarxa Punt TIC

    Logotip de la Xarxa Punt TIC

Aquesta jornada, adreçada a entitats i dinamitzadors de la Xarxa Punt TIC, apropa maneres de veure la xarxa i les tecnologies de la informació i comunicació com eines per al canvi social.

Durant el matí del dijous 30 de setembre es durà a terme al Citilab de Cornellà la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2010. Aquesta jornada vol posar motius de reflexió entorn alguns dels eixos de treball que ha estat desenvolupant aquests anys la xarxa Punt TIC i Òmnia.

D'una banda, s'hi presentarà el Museu Virtual Gitano i la Dolors Reig, professora i consultora especialitzada en educació, TIC i alfabetització digital, farà la xerrada "Comunitats i construcció col·lectiva de coneixement a la web social: noves oportunitats".

D'altra banda hi haurà taules rodones simultànies centrades en cinc eixos que han estat importants a la nostra xarxa durant el 2010: accessibilitat, voluntariat, xarxa, ocupabilitat i formació i competències TIC. A les taules rodones, diversos centres que treballen en la inclusió digital de la població explicaran bones pràctiques que porten a terme i, tot seguit, s'obrirà un debat entre tots i totes.

Les persones que no hi puguin assistir podran seguir-la per streaming a la wiki de la jornada, on també podran llegir a través de Twitter els comentaris dels i les assistents. Tothom qui vulgui twittejar sobre la jornada pot fer servir el hashtag #JDIS10.

Afegeix un comentari nou