La Viquipèdia en Català llança el #viquirepte

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

La Viquipèdia en Català llança el #viquirepte

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Amb la voluntat de millorar o ampliar els continguts de la Viquipèdia en Català, amb el #viquirepte que durarà tot l'estiu, es pretén també aconseguir nous col·laboradors.

No és fàcil trobar col·laboradors que escriguin desinteressadament sobre articles que puguin interessar en una enciclopèdia lliure i accessible per tothom. Molta gent, possiblement s'ha acostumat a només utilitzar les Wikis per a trobar informació. Però una Wiki també pot ser de lliure accés per escriure o corregir un article, com el cas de la Viquipèdia Catalana.

Per a trobar aquest punt entremig, de l'usuari lector i escriptor, la Viquipèdia Catalana proposa un repte per cada dia de l'estiu. Sota l'etiqueta #viquirepte, els seguidors del compte oficial de Twitter de l'Associació Amical Viquipèdia, poden llegir cada dia el repte del dia. Corregir errades ortogràfiques, ampliar informació o aconseguir fonts d'informació sobre un article són algunes de les propostes que ens proposen Amical Viquipèdia.

Mantenir una Viquipèdia de qualitat no és fàcil, per això és important participar en aquests reptes i posteriorment convertir-se en un participant més de la comunitat del #joedito.

Afegeix un comentari nou