#omniumtwits, les TIC al servei del país
Comparteix
Amb aquest títol es planteja la primera activitat col·laborativa entre Òmnium Cultural i el stic.cat, en les que ens apropem a les xarxes socials en català al llarg d'una sèrie de conferències.
L'ús de la llengua catalana a les xarxes socials és un reflex de l'estat de la nostra llengua, i es pot considerar tot un cas d'éxit. L'ús de la llengua catalana és superior en aquestes xarxes és superior al que pertocaria en relació al nombre de parlants, demostrant la gran activitat dels piuladors (o twitaires) catalans.
Per aquest motiu, les dues organitzacions han decidit posar en marxa una sèrie de conferències que enfocaran amb profunditat el fenòmen 2.0 en la societat catalana. Els tres grans temes de debat seran l’educació, els blocs com a creadors d’opinió i l’aplicació de les TIC en l’àmbit polític.
Una educació 2.0 12 de maig. 19 h.
-
Trina Milan, presidenta de l’Associació STIC.CAT
-
Ramon Barlam, professor d'atenció a la diversitat de l'institut Cal Gravat de Manresa, coordinador pedagògic del projecte Espurn@ i membre de l'equip TIC de l'ICE de la UAB
-
Narcís Vives, expert en xarxes educatives i director de la Fundació Itinerarium
Blogosfera i microblogging a Catalunya19 de maig. 19 h.
-
Valentí Sanjuan, periodista, director del programa Vist i no vist i de la Tweetpeli
-
David Rodríguez, membre de l’Associació STIC.CAT
Una política 2.0 26 de maig. 19 h.
-
Ricard Espelt, regidor de Noves Tecnologies i Promoció Econòmica i Comunicació
-
Saül Gordillo, periodista i impulsor del portal de blocs polítics en català Poliblocs
-
Kim Ruiz, membre de l’Associació STIC.CAT
Aquestes conferències es poden seguir en directe a la seu nacional d’Òmnium (Diputació, 276, pral., Barcelona) i, com havia de ser, per la xarxa, seguint-les a temps real via twitter fent servir el hastag #omniumtwits
Afegeix un nou comentari