Reivindica el Fifa 17 en català!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
Reivindica el Fifa 17 en català!
La campanya Linkedin en Català ja fa temps que està en marxa.
NetFlix en Català ha aconseguit signar més de 25000 persones

Reivindica el Fifa 17 en català!

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Una campanya promoguda per la Plataforma per la Llengua denúncia la manca de videojocs en català. El Fifa 17 és un dels videojocs més populars del mercat, i la campanya s'ha centrat en ell.

El passat mes de febrer la Plataforma per la Llengua, va presentar la campanya «Fifa 17, juga-hi en català!». Aquesta campanya vol denunciar la poca presència de la llengua catalana en els videojocs que actualment estan al mercat, on gairebé és nul·la. Molts d'aquests videojocs, tampoc disposen dels fitxers fonts per traduir el contingut al català.

Mitjançant aquest context, la Plataforma per la Llengua vol fer pressió a les empreses que programen videojocs, perquè incorporin el català a tots els seus productes. En aquest cas, s'ha escollit el Fifa 17 perquè és un dels videojocs que més èxit té i té més còpies venudes. L'objectiu és poder jugar a aquest joc escoltant les retransmissions d'en Joaquim Puyal, el Joan Maria Pou o el Bernat Soler.

Per a fer-ho possible, la Plataforma per la Llengua ha engegat una campanya mitjançant la plataforma de peticions canvia.cat. La Plataforma per la Llengua ja té engegades vàries demandes com la campanya del Linkedin en Català i la campanya del NetFlix en català.

Per a més informació: Fifa 17 en català