Una app per Càritas

Mitjançant un concurs Càritas pretén obtenir una aplicació per terminals mòbils per aconseguir donacions i conscienciar les capacitats d'accions individuals envers els problemes socials actuals.

El món de les noves tecnologies està arribant a la diòcesi i no pas per comunicar-se amb Déu ni per rebre l'assistència pastoral en línia d'un tele-predicador. Càritas, com qualsevol entitat sense ànim de lucre, vol seguir mantenint-se viva i apropar el seu treball als usuaris dels terminals mòbils.

Per a fer-ho han organitzat un concurs per programar la seva aplicació per terminal mòbil. Aquest concurs, impulsat conjuntament amb Barcelona Digital Centre tecnològic, premiarà amb 2500 € a la persona, empresa o entitat que realitzi una aplicació per mòbil per rebre donacions i per aproximar els problemes socials als usuaris que Càritas pretén erradicar.

Del 31 de juliol fins el 14 de setembre es podrà enviar l'aplicació, mitjançant el Call4apps de Barcelona Digital. El 27 de setembre es donarà a conèixer el guanyador en el marc de la cerimònia d'entrega de premis que s'organitzarà a l'edifici Media-TIC, seu de Barcelona Digital.

Afegeix un comentari nou