5 regals solidaris per aquest Nadal

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
Logo d'Enginyeria Sense Fronteres. Font: ESF
Logo d'Enginyeria Sense Fronteres. Font: ESF
Tassa de pissarra d'UNICEF. Font: UNICEF
Tassa de pissarra d'UNICEF. Font: UNICEF
Cistella de la Dignitat d'Oxfam Intermon. Font: Oxfam Intermon
Cistella de la Dignitat d'Oxfam Intermon. Font: Oxfam Intermon
Capsa de l'hiperregal que proposa la Fundació Vicente Ferrer per aquest Nadal. Font: Fundació Vicente Ferrer
Capsa de l'hiperregal que proposa la Fundació Vicente Ferrer per aquest Nadal. Font: Fundació Vicente Ferrer

5 regals solidaris per aquest Nadal

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

Les entitats internacionals que treballen en l’àmbit dels drets humans o la cooperació pel desenvolupament vénen productes sostenibles que ajuden a finançar els seus projectes.

El teixit associatiu català aprofita les festes de Nadal per oferir diferents productes solidaris i sostenibles. Enguany, la Creu Roja Joventut repartirà joguines a més de 23.000 infants durant les dates de Nadal. Però la campanya que vol garantir els drets dels infants al joc no és l’única que hi ha per aquest 2017. Diferents entitats internacionals s’han sumat a l’esperit nadalenc i la bona predisposició de la ciutadania per donar o comprar i han llençat els seus productes. Des d’ONG que treballen en drets humans fins a projectes que defensen el comerç just o treballen en l’àmbit de la infància.

Alguns dels productes que pots regalar aquest 2017 són els següents:

1. Tassa de pissarra:

UNICEF ofereix diferents productes, com aquesta divertida tassa de ceràmica amb acabat exterior de pissarra que permet dibuixar amb guix. La tassa té dos guixos inclosos: un blau i l’altre blanc. A més, l’organització mundial també ven a la seva botiga en línia quaderns, rellotges, bolígrafs, estoigs o carregadors.

Preu: 8,00€

2. Clauer d'elefant de tela:

La Fundació Vicente Ferrer, una ONG compromesa amb el procés de transformació de les zones més pobres i necessitades de l'Índia, aprofita el Nadal per vendre diferents productes nadalencs amb motius hindús. Un d'ells és aquest clauer d'elefant de tela. A més, la fundació ha difós la campanya de l'#HiperRegal, és a dir, la possibilitat d'apadrinar un infant de la Índia i rebre una capsa amb un regal.

Preu: 4,95€

3. Cistella de Nadal de la Dignitat 2017:

La cistella de Nadal d'Oxfam està preparada amb productes ecològics i de comerç just. Per aquest Nadal, inclou cafè Oxfam Intermón, xocolata negra bio 70%, te verd amb menta, galetes amb mel i sucre de canya, torró amb ametlles, pastes de coco, grans de cafè i clauers animals. Aquest producte ha estat elaborat per famílies camperoles de l'Àfrica, l'Amèrica Llatina i l'Àsia.

Preu: 29,99€

4. El joc d'Enginyeria Sense Fronteres

Enginyeria Sense Fronteres (ESF) és una entitat de cooperació al desenvolupament que vol garantir l'accés universal als serveis bàsics de le

s poblacions de Nord i Sud del planeta. Pel Nadal del 2017 ofereixen, d'una banda, l'essència d'ESF, on la persona usuària pot fer-se sòcia de l'entitat, i d'altra banda, el joc d'ESF, un recurs on es posen en relleu alguns dels valors de l'organització com són la justícia, els drets humans o la participació.

Preu: 10,00€

5. Llapis solidaris amb dissenys d'animals

Llavors pel Canvi és una entitat que treballa per la justícia social i la igualtat entre els pobles. Entre els seus productes ofereixen llapis solidaris, amb divertits dissenys d'animals elaborats per artesans i artesanes de l'Índia. Comprant un dels seus regals es contribueix i s'ajuda als infants dels barris desfavorits de Varanasi perquè puguin tenir una educació de qualitat. També vénen punts de llibre, bosses de tela, braçalets fets a mà o moneders.

Preu: 2,00€

Afegeix un comentari nou