Alterconsumisme, el bloc del comerç just i el consum responsable

Alterconsumisme, el bloc del comerç just i el consum responsable

Resum: 

17 especialistes en comerç just i en consum, periodistes, investigadors, activistes, des d'ONG, del món acadèmic i des de la comunicació, participen en un bloc “coral” de El País, sobre el consum com a forma d'acció social.

Entre les persones participants podem trobar membres d'Intermon-Oxfam, de Setem, de la Coordinadora Estatal de Comerç Just i de Fairtrade, entre altres. El bloc és una mostra més de com es poden usar les eines web per provocar canvis, i reflexions sobre models socials. El dirigeix Anna Argemí, periodista especialitzada en el tema.

Amb quatre frases ens expliquen la clau:

“El consum és democràcia. A través d'allò que compres decideixes quin tipus de societat vols. En aquest espai trobaràs idees per fer que el teu consum sigui just i sostenible. Uneix-te al Alterconsumisme”.

Banca ètica, consum col·laboratiu, empreses alternatives i turisme responsable són algunes de les 17 categories en les quals s'emmarquen les entrades al bloc. També podem trobar els enllaços a webs clau sobre el tema, internacionals i de l'Estat. Visita'l en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou
0