Arquitectura Sense Fronteres recull en un llibre els seus darrers projectes

Ravalnet
Construint una escola a Burkina Faso
Imatge de portada del llibre

Arquitectura Sense Fronteres recull en un llibre els seus darrers projectes

Ravalnet

Resum: 

Amb la publicació, l'associació vol donar a conèixer la seva tasca als últims anys, però també expressar el seu agraïment a totes les persones que s'hi han implicat.

"Cosiendo derechos" mostra els projectes duts a terme per Arquitectura Sense Fronteres emmarcats en les tres línies d'acció de l'ONGD: cooperació internacional, cooperació local i educació per al desenvolupament i sensibilizació.

Aquestes accions han tingut lloc a Espanya (Madrid, Galícia, Múrcia, Comunitat Valenciana, Navarra, Catalunya i Andalusia), a Àfrica (Burkina Faso, Ghana, Moçambic, Sahara i Senegal) i a Amèrica Llatina (Bolívia, Guatemala, Haití i República Dominicana).

ASF porta més de 20 anys promovent el desenvolupament humà equitatiu i sostenible mitjançant l’accés universal a un habitatge digne. És d'aquesta manera com vol aconseguir la transformació social, actuant sempre amb independència de criteris polítics, religiosos i econòmics.

Com diu l'entitat, construeix "oportunitats per a la superació de la pobresa, millora de l’accés a l’educació i la salut, l’equitat de gènere i la qualitat ambiental, amb projectes tant a nivell local com internacional, relacionats amb l’arquitectura, l’urbanisme, les infraestructures i l’educació".

Pots accedir al llibre online a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou