Arriba la III Fira del Voluntariat Internacional a Catalunya

  • Cartell de la III Fira Internacional. Font: Lafede.cat

    Cartell de la III Fira Internacional. Font: Lafede.cat

  • Instantània d'un voluntariat internacional. Font: Pixabay

    Instantània d'un voluntariat internacional. Font: Pixabay

  • Mapa de Peters. Font: Wikipedia

    Mapa de Peters. Font: Wikipedia

Fitxers relacionats

Organitzada per Lafede.cat, quinze entitats federades presentaran les seves propostes de viatge a 37 països. 

La III Fira del Voluntariat Internacional serà un dels primers esdeveniments de l'any 2016 a Catalunya que posi la mirada en les estades solidàries a altres països. Amb el hashtag #TornaCanviada2016, per tercer any consecutiu Lafede.cat ha organitzat una trobada on 15 entitats federades presentaran les seves propostes de viatge a més de 37 països. Entre aquestes organitzacions, hi figuren, per exemple: l'Associació Catalana per la Pau, Sonrisas de Bombay, el Servei Civil Internacional de Catalunya, SETEM, OXFAM Intermón, Ajuda en Acció o Enginyeria Sense Fronteres.

Durant el dia 14 de gener, les persones assistents podran passejar, preguntar, compartir a les xarxes les seves impressions i fins i tot gaudir d'un petit refrigeri. Entre les diferents oportunitats que s'exposaran en aquesta tercera edició, hi haurà opcions com propostes de viatges al sud, voluntariat a terreny, voluntariat local i internacional, camps de treball o camps de solidaritat.

L'objectiu de la Fira és oferir una primera presa de contacte a les persones que volen marxar a altres països de la mà d'una ONG on es donarà informació general, es respondran dubtes i preguntes sobre les diferents opcions i s'aconsellarà en funció dels interessos de les persones assistents.

Una curiositat de l'esdeveniment és que Lafede.cat ha posat a la publicitat del mateixel mapa de Peters a l'inrevés, és a dir, la cartografia que ensenya els cinc continents planament. L'any passat el mapa de Peters també va sortir a la publicitat, però ho va fer del dret. La raó per la qual han invertit la posició del mapa es desconeix, tot i que asseguren que el dia 14 rebel·laran el secret. Per més informació es pot enviar un e-mail a: informacio@lafede.cat.

La tercera edició de la Fira se celebrarà a la seu de Lafede.cat, al carrer Tàpies. Per fer-ne un tastet, les entitats i persones interessades podran veure un recull de vídeos d'estades internacionals en el següent canal de Youtube

Afegeix un comentari nou