Cap a Gaza

Més o menys tothom haurem vist o sentit els resultats, encara ara en negociacions, de la flota de vaixells bàsicament turcs i amb cooperants d'arreu que anaven cap a Gaza i la resposta israeliana. Per això ens pot sorprendre la nova iniciativa “Rumbo a Gaza”.

Rumbo a Gaza ens explica que és una iniciativa de “societat civil a societat civil". És proposada per persones de tot l'Estat espanyol sensibilitzades amb el conflicte de la franja de Gaza; per exemple hi ha persones que van participar a la flota “turca” (per entendre'ns), i persones vinculades a ONG, partits, sindicats, o a la cultura i, com afirmen, a la “filantropia”.

L'objectiu és dirigir la mirada de l'opinió pública cap a la realitat quotidiana que viu la població palestina a la franja i aconseguir 2 vaixells amb 200 persones que aportin 2000 tones d'ajut humanitari, que serà entregat a UNRWA per tal de gestionar la distribució entre la població.

Vols participar?

Cal suport. Primer cal comprar els dos vaixells que surtin de l'Estat espanyol, a través de donacions que es poden fer a través del compte 3035 0395 16 3950002133, en el qual fer un ingrés amb el concepte “apoyo Campaña Rumbo a Gaza”.

Afegeix un comentari nou