Catalunya té la presidència i la seu de l'ONG Mountain Wilderness International (MWI)

  • Imatge: MW Catalunya

    Imatge: MW Catalunya

  • Imatge: MW Catalunya; la darrera Assemblea de finals de maig

    Imatge: MW Catalunya; la darrera Assemblea de finals de maig

Ha sigut aquests finals de maig, en Assemblea de MWI, amb les delegacions d'Alemanya, Bèlgica, Eslovènia, Espanya, França, Itàlia, Països Baixos i Suïssa, en la qual es va debatre sobre els principals problemes que afecten les muntanyes. I es van presentar nous projectes.

En el transcurs de l’Assemblea internacional, a Alemanya, va tornar a escollir-se Jordi Quera com a president de MWI. Així, Catalunya té la seu de la secretaria internacional i “posa novament el nostre país en el mapa”, afirma la FOCIR, de la qual MW Catalunya és membre.

 

Mountain Wilderness International manté la seva seu i presidència a Catalunya

 

L’Assemblea d'aquests dies es va iniciar amb la conferència “Retrocés dels glacials: Mesures globals des de l’espai” a càrrec del Dr. Manfred Buchroithner, de la Universitat Tècnica de Dresden (Alemanya).

 

L’Assemblea també va servir per presentar els primers resultats de la campanya “Mesurant l’empremta (humana) a les muntanyes”, un projecte innovador que vol avaluar l’estat de les muntanyes. MWI vol conscienciar així sobre la importància de recuperar l’estat original de les muntanyes avaluant els riscos i agressions que han rebut i categoritzant-les segons aquests.

 

Sobre MW International

 

MW de Catalunya, en tant que entitat catalana, és la secció nacional de MW Internacional i és també membre fundadora; compta amb veu i vot al costat de les altres delegacions internacionals.

 

Mountain Wilderness International és una ONG internacional dedicada a la preservació de les àrees de muntanya, tan mediambiental com culturalment. Va ser fundada a Europa i té molta presència a les àrees alpina i pirenaica, tot i que té incidència més enllà d'aquestes regions.

Afegeix un comentari nou